Дивно, але наймодніші тренди для жінок сезону 2018 можна знайти в кожному чоловічому гардеробі, досить просто поритися в шафі у бойфренда або сходити в чоловічий магазин. Повідомляє Clutch.

Ми розповімо про 5 простих і стильних речей, без яких не обійтися в цьому сезоні.

Біла сорочка

Біла сорочка — тренд сезону 2018. У жіночих відділах досить складно знайти те, що дійсно необхідно: всі моделі з коротким рукавом, з ліхтариками, блискітками, стразами і різним декором, або приталені силуети, які не вписуються в сьогоднішній день.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

А ось в шафі у чоловіка обов'язково знайдеться об'ємна біла сорочка, без зайвих витребеньок, яка зробить ваш образ тендітним, ніжним і неймовірно жіночним.

Фланелева сорочка

Клітинка знову в моді, тому фланелеві сорочки чоловічого силуету з цим принтом дуже популярні сезону 2018.

Носити її можна по-різному: і на жіночий манер у вигляді кардігана, і як куртку підв'язавши кінці або як жакет з джинсами прямого силуету. Можна надіти з спідницею-олівець, перев'язавши грубим ременем – дуже стильна комбінація.

Блейзер

Ви вже знаєте, що блейзери у цьому сезоні на піку своєї популярності. Особливо ті, які вільно сидять на фігурі, довжиною нижче стегна і з двобортною застібкою.

Саме такий можна знайти в будь-якому чоловічому гардеробі, якщо ваш чоловік не носить піджаки, то сходіть в чоловічий відділ будь-якого торгового центру – обов'язково що-небудь підберете.

Толстовка

Толстовки відмінно вписуються в стиль oversize, що в тренді зараз. Причому, вибирати потрібно на два розміри більше. У жіночих відділах, звичайно можна знайти підходящу модель, але краще йдіть відразу в чоловічій – там точно буде!

Відмінно поєднуються з вузькими спідницями, джинсами. Можна надіти під сукню з високими ботфортами.

Бомбер

Є жіночі моделі бомберов, які, як правило, мають декор і короткі по довжині. Але, ви, напевно, звернули увагу, що в цьому сезоні модні дизайнери пропонують oversize бомбери, які запросто можна знайти в будь-якому чоловічому шафі або магазині.

Нагадаємо, знайти ідеальну пару джинсів зовсім не складно, якщо прислухатися до головних порад.

Як повідомляв портал "Знай.uа", ці речі француженки не надінуть навіть під страхом смерті.

Також "Знай.uа" писав, Кім Кардашьян розповіла, навіщо носить кілька комплектів білизни одночасно.