На початку 1900-х років людина на ім'я Вільям Хоуп стверджував, що вміє направляти і показувати мертвих через свою фотографию.

На початку 20-го століття англійський спіритуалістів на ім'я Вільям Хоуп стверджував, що виявив унікальну силу між сферами науки і паранормальним явищем - здатність фотографувати справжні духи мертвих.

Таку заяву в суспільстві швидко набула розголосу і популярності. Родини, які втратили своїх близьких, сиділи за портретом в студії Хоуп, в результаті цей образ буде примарним появою покійного. Але до 1920 році більшість людей скептично ставилося до здібностей Хоупа. Незабаром з'ясувалося, що те, що колись здавалося каналом для мертвих, було дійсно просто хитрістю фотографії.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Сьогодні багато з оригінальних фотографій Хоупа розміщені в колекціях Національного музею науки та засобів масової інформації у Бредфорді, Англія, і займають своє унікальне місце в якості попередника сьогоднішніх "підроблених новин".

Фотографія не була новою в цей час - вона існувала вже 80 років. Однак у той період, коли Хоуп працював, спостерігалося значне збільшення інтересу і віри в спіритуалізм. Це було пов'язано з тим, що люди, які сподіваються побачити друзів і членів сім'ї, які відправляються на службу в Першу світову війну і ніколи не повернуться.

Нагадаємо, привид жінки змусив власника пабу накласти в штани. На місце викликали експертів з паранормальних явищ.

Як повідомляв Знай.иа, історія появи легендарних монстрів. Про вампірів, перевертнів і не тільки. Багато містичних істот зобов'язані своєю появою неосвіченість або розігралася фантазії наших предків.

Знай.иа писав, що депутату привидівся привид комунізму на вечірці в стилі 80-х, справа закінчилася поліцією. Ар'єв обурився через піонерських краваток і викликав поліцію на вечірку.