Відбувся реліз спільного музичного проекту американського кінорежисера Девіда Лінча і композитора Анджело Бадаламенті Thought Gang.

Про це повідомляють ЗМІ.

Також відомо, що Девід Лінч вже встиг викласти у мережу відео на одну з композицій.

Відомо, що роботу над матеріалом для музичного релізу Лінч та Бадаламенті почали ще у далекому 1992 році, відразу ж після виходу на екрани фільму "Твін Пікс: Вогонь, іди зі мною". Два трека, що увійшли до альбому, були записані ще раніше і прозвучали у фільмі.

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Разом з тим варто відзначити, що раніше на каналі знаменитої ліверпульської четвірки The Beatles на YouTube з'явився новий кліп. Музиканти випустили нову роботу напередодні ювілейного перевидання "Білого альбому" (White Album, 1968).

Відео на пісню "Glass Onion" - це яскрава барвиста анімація з використанням рідкісних архівних фотографій групи.

9 листопада легендарна група The Beatles порадує шанувальників перевиданим альбомом "White Album". Крім того, у ювілейний набір увійдуть 7 дисків, що складаються з 50 раніше невиданих записів.

В описі нової роботи The Beatles говориться, що над її створенням працювали басист Пол Маккартні і художник Річард Гамільтон. Вперше пісня "Glass Onion" була випущена 50 років тому третім треком на "Білому альбомі".

Крім того варто відзначити, що кінокомпанія Universal Pictures веде переговори щодо отримання прав на екранізацію історії стосунків лідера групи The Beatles Джона Леннона і концептуальної художниці Йоко Оно. В якості одного з продюсерів виступить дружина музиканта.

Режисером картини стане Жан-Марк Валле, який відомий глядачам по "Даллаському клубу покупців", а також за серіалами "Велика маленька брехня" і "Гострі предмети".

Сценарій підготував Ентоні Маккартен, який працював над "Всесвітлм Стівена Хокінга" і "Богемською рапсодією".

"Ми всі великі фанати The Beatles, це виконання мрії. Найбільше в сценарії нам подобається його абсолютна чесність", - зазначив продюсер Нейтан Росс.

Нагадаємо, Йоко Оно переспівала легендарний хіт Джона Леннона.

Як повідомляв "Знай.ua", Пол Маккартні візьметься за головну красуню Голлівуду.

Також "Знай.ua" писав, що Пол Маккартні випустить дитячу книгу.

Як починалася любов Джона Леннона і Йоко Оно