Японська співачка і художниця Йоко Оно опублікувала відео з кавер-версією пісні Imagine свого покійного чоловіка Джона Леннона.

Ролик з'явився на YouTube-каналі артистки.

Так, на відео зображено хмари, між якими з'являються рядки легендарної пісні, а на фоні лунає голос самої Йоки Оно.

Варто відзначити, що ця композиція входить до нового альбому співачки Варзоне, реалізація якого запланована на 19 жовтня цього року. Наразі вже відомо, що альбом співачки буде містити 13 рімейків старих пісень артистки.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Також сама Йоко Оно відзначила, що неймовірно переживала через можливу нещадну критику прихильників легендарного музиканта на її кавер-версію, адже сам оригінал мабуть чули у кожному куточку світу. Водночас вона припустила, що Джону Леннону сподобалася б нова версія цієї пісні.

До слова співачка також пригадала, як працювала над цією ж піснею разом з Джоном Ленноном цілих 47 років тому.

"Коли ми завершили створення пісні, то просто подивилися один на одного і сказали: "Невже ми це зробили?" - сказала Йоко Оно.

Разом з тим варто відзначити, що легендарні виконавці не перестають дивувати публіку. Цього разу про себе заявив Пол Маккартні, випустивши 17-й альбом Egypt Station.

Всього лише за тиждень було розкуплено 153 тисяч одиниць пластинок, що перевершило всі очікування і прогнози.

Завдяки популярності нового альбому, Полу вдалося посісти перше місце хіт-параді в США Billboard 200 вперше за останні 36 років.

Варто нагадати про те, що в 1982 році лідером став сольник Маккартні Tug of War, а в 2007 році музикант посів третю позицію хіт-параду з альбомом Almost Full. Такий величезний проміжок часу, коли артист займав перше місце чарту, став максимальним в діяльності Billboard 200, оскільки до цього останній альбом колишнього учасника групи Beatles вийшов в 2013 році.

Також джерела повідомили про те, що ще до виходу виходу альбому Пол Маккартні дав інтерв'ю, в якому він розповів про різні історії, пов'язані з легендарною групою.

Одна з найбільш кумедних історій полягала в тому, що за словами виконавця один раз всі члени колективу зайнялися груповим онанізмом при вимкненому світлі. При цьому вони повинні були викрикувати імена людей, які їх тоді надихали.

Нагадаємо, Маккартні відверто розповів про своє життя під кайфом.

Як повідомляв "Знай.ua", Пол Маккартні влаштує безкоштовний концерт для всього світу.

Також "Знай.ua" писав, хто ж написав головний хіт The Beatles насправді.

Історія успіху: Йоко Оно