Музикант Пол Маккартні оголосив про випуск дитячої книги c картинками. Вона буде називатися "Ей, дідусь!" (Hey Grandude!).

Про це повідомлояють ЗМІ.

Наразі вже відомо, що випуск довгоочікуваної книги відбудеться вже у вересня наступного року у видавництві Random House Kids.

"У мене 8 онуків, і всі вони прекрасні", - говорить сер Пол. За його словами, назва книги натхненне тим, як вони його називають.

Разом з тим варто відзначити, що цей майбутній реліз стане вже другою дитячою книгою на рахунку легендарного співака.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Так, у 2005 році він випустив книгу "Високо в хмарах", над якою працював разом з Жеоффом Данбаром і Філіпом Ардагом. Планується, що незабаром вийде анімаційна історія за мотивами цього видання....

Разом з тим варто відзначити, що раніше культовий британський музикант Пол Маккартні випустив вже 17-й альбом Egypt Station.

Всього лише за тиждень було розкуплено 153 тисяч одиниць пластинок, що перевершило всі очікування і прогнози.

Завдяки популярності нового альбому, Полу вдалося посісти перше місце хіт-параді в США Billboard 200 вперше за останні 36 років.

Варто нагадати про те, що в 1982 році лідером став сольник Маккартні Tug of War, а в 2007 році музикант посів третю позицію хіт-параду з альбомом Almost Full. Такий величезний проміжок часу, коли артист займав перше місце чарту, став максимальним в діяльності Billboard 200, оскільки до цього останній альбом колишнього учасника групи Beatles вийшов в 2013 році.

Також джерела повідомили про те, що ще до виходу виходу альбому Пол Маккартні дав інтерв'ю, в якому він розповів про різні історії, пов'язані з легендарною групою.

Одна з найбільш кумедних історій полягала в тому, що за словами виконавця один раз всі члени колективу зайнялися груповим онанізмом при вимкненому світлі. При цьому вони повинні були викрикувати імена людей, які їх тоді надихали.

Крім того варто відзначити, що у 60-х роках навряд чи хтось міг зрівнятися за популярністю з учасниками групи The Beatles. Британська четвірка збирала стадіони, а Пол Маккартні справедливо вважався одним із секс-символів свого часу.

Зараз 76-річний артист нечасто дає інтерв'ю, воліючи витрачати час на творчість. Нещодавно він все-таки поспілкувався з журналістами, розповівши їм про розгульний період власного життя. Як виявилося, під час розквіту концертної діяльності The Beatles Маккартні часто експериментував із забороненими речовинами. Одного разу вони з приятелем навіть побачили Бога.

"Історія життя" Пол Маккартні

Нагадаємо, Пол Маккартні влаштує безкоштовний концерт для всього світу.

Як повідомляв "Знай.ua", стало відомо, хто написав головний хіт The Beatles насправді.

Також "Знай.ua" писав, що Пол Маккартні підкорив соцмережі найкрутішим відео.