Відома голлівудська актриса Емма Стоун зізналася, що зніметься в новому кліпі Пола Маккартні. Про це повідомляє видання Justjared.

Менеджер актриси проговорився про те, що вона зараз відвідує уроки танців, щоб взяти участь у кліпі легендарного учасника The Beatles. На це Стоун відповіла: "Не думаю, що ви могли про це говорити!".

Пол Маккартні
Пол Маккартні

Як відомо, у вересні Маккартні випустив новий альбом Egypt Station. Незабаром після цього вийшли кліпи на пісні Back In Brazil і Fuh You.

Раніше повідомлялося, що серіал "Маніяк" з Еммою Стоун, Джоной Хіллом, Біллі Магнуссеном і Джастіном Теру вже стартував на Netflix, а зоряна четвірка, тим часом, зібралася на червоній доріжці прем'єри серіалу в Нью-Йорку.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Маніяк", всі 10 серій якого вже доступні на Netflix, заробив досить значні 83% на Rotten Tomatoes і має всі шанси отримати продовження на другий сезон (хоча спочатку проект був заявлений як міні-серіал, практика показує, що в разі успіху це нікого не зупиняє. Режисер "Маніяка" Кері Фукунага, втім, вже заявив, що навіть у разі продовження не повернеться – цілком логічно, адже найближчим часом Фукунага буде зайнятий режисурою "Бонда 25".

За сюжетом дванадцять добровольців, в тому числі Оуен Мильгрим (Хілл) і Енні Ландсберг (Стоун), вирішили прийняти триденну участь у тестуванні нового фармацевтичного препарату Biotech, створеного лабораторією доктора Джеймсом Мантлерея Neberdine Pharmaceutical. Лікар стверджує, що, прийнявши кілька таблеток за його кошт, можна зцілити як фізичне, так і психічне відхилення.

Нагадаємо, що Емма Стоун привернула увагу фотографів провокаційним вбранням.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", музикант Пол Маккартні оголосив про випуск дитячої книги c картинками. Вона буде називатися "Гей, дідусю!" (Hey Grandude!).

Також портал "Знай.ua" писав, що Пол Маккартні розповів про найрозгульніший період у власного життя.