Для українських виробників модного одягу з'явилися дуже мотиваційні новини. Так, королева Йорданії Ранія Аль-Абдулла вийшла у світ в одязі українського бренду Flow The Label. Відомо, що український наряд королева одягла з нагоди зустрічі з жінками-активістками.

Про це стало відомо завдяки фото з зустрічі опублікованому в офіційному "королівському" акаунті Instagram.

Так на знімку можна побачити, що королева Ранія одягнена у вільну небесно-блакитну сорочку і широкі штани.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Відзначимо також, що дизайнер Flow The Label Вікторія Баланюк підтвердила, що стиліст Ранії зв'язався з компанією і заявив, що їм дуже сподобається костюм з колекції осінь-зима і вони хочуть його придбати.

Варто нагадати, що Меган Маркл як і личить герцогині, в основному носить сукні, які коштують тисячі доларів. Але іноді вона одягає вбрання мас-маркет за доступною ціною і звичайні люди тут же розкуповують всі розміри цієї моделі в магазинах.

Однак з чорною сукнею Marks & Spencer за 63,26 долара, яке Меган Маркл одягала на традиційний Королівський фестиваль пам'яті, справа обернулася інакше, пише Elle.com. Ця сукня до цих пір є у всіх розмірах у всіх магазинах Великобританії.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що вага американської моделі plus-size Ешлі Грехем становить понад 90 кілограмів, але для неї це не проблема. Пишнотіла красуня протягом багатьох років своїм прикладом мотивує жінок по всьому світу приймати своє тіло з усіма мінусами і плюсами. Так, нещодавно модель-пампушка в черговий раз довела світові, що можна залишатися неперевершеною навіть маючи такі соковиті форми. Ешлі Грехем опублікувала у своєму Instagram нове фото, на якому позує у спокусливій червоній сукні з відкритою спиною.

Нагадаємо, легше сказати, хто не з "цих": Бузова мимоволі розсекретила гей-тусовку російського шоу-бізнесу.

Як повідомляв Знай.uа крихітка на мільйон: Кайлі Дженнер похвалилася діловим образом.

Знай.uа писав, сексуальна Ана Чері обтягнула апетитні форми і поскаржилася на складне життя.