1. Вирішіть, куди ви збираєтеся, на скільки днів, де ви будете жити і т. д. Наприклад: ви збираєтеся провести 2 тижні в кемпінгу біля озера, ви будете жити в наметі, клімат дуже теплий, це не дуже далеко від дому. Загалом, все те, чим ви там будете займатися, і з яким комфортом.

2. За три місяці до походу перевірте наявне у вас похідне спорядження. Воно повинно мати гарний стан, що вас не підвела порваний рюкзак, або ж дірява куртка. Це зіпсує вам похід, і доведеться знайти альтернативу зношеним речей. Краще цього уникнути, і перевірити всі відразу, щоб в разі чого просто купити альтернативну екіпіровку.

3. Подумайте, що ви повинні взяти з собою, і що ви хочете взяти з собою. Ви можете взяти кілька купальних костюмів, літній одяг, наприклад, укорочені брюки, шорти, футболки, топи. Але варто брати одяг по сезону, якщо ви не хочете згоріти, або ж дуже сильно замерзнути. Головне, щоб речі були сухими, і вміли захист від вітру, якщо ви плануєте похід у холодну пору.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

4. Подумайте про те, скільки речей ви можете взяти. Занадто важкі сумки ви не повернете. Але і на легке теж не рекомендується. Краще взяти речі під зав'язку, ніж потім мерзнути. Але речі варто взяти різноманітні, щоб не нести дві однаково теплі куртки. Ще краще розділити весь вага зі своїми друзями, з якими відправляєтеся в похід.

5. Складіть список необхідних речей. Переконайтеся, що ви берете все необхідне, але не при цьому не берете занадто багато речей. Пам'ятайте, що не потрібно переборщувати з речами і вагою, що вам нести на своїй спині.

Нагадаємо, що в Книгу рекордів Гіннеса потрапила сама стара повія в світі.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що чоловік прикинувся, що втратив пам'ять, але історія в браузері його видала.

Знай.uа писав про 99-річну жінку, яка за 3 роки пошила 840 комплектів для африканських дітей.