Існує дієта, за допомогою якої можна досягти неймовірних результатів: мінус 10 кг за 10 днів. Однак для того, щоб вона дійсно допомогла, не сильно нашкодивши здоров'ю, потрібно детально ознайомитися з її особливостями. Про це пише Clutch.

Спершу необхідно усвідомити, що експрес-дієта в будь-якому випадку, відіб'ється на здоров'ї, так як це досить жорстке обмеження в раціоні. Тому захоплюватися нею не варто.

Розклад десятиденної експрес-дієти:

Перший день: гречка, запарена на воді, молоко і зелений чай.

Другий день: зелені яблука (краще всього в запеченому вигляді), 500 г нежирного сиру.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Третій день: відварений рис, півтора літра несолоного томатного соку.

Четвертий день: 400 г риби і зелених овочів. Рибу краще готувати на пару.

П'ятий день: повторення раціону першого дня.

Шостий день: 300 г відвареного нежирного м'яса і зелені овочі. З м'яса краще всього вибрати телятину.

Сьомий день: шість чашок чаю з медом.

Восьмий день: півтора літра кефіру з низьким відсотком жирності.

Дев'ятий день: тільки мінеральна вода без газу з додаванням лимона.

Десятий день: геркулесова каша на воді і фрукти (крім бананів і винограду).

Під час дієти треба пити не менше двох літрів негазованої води на день. Якщо здоров'я дозволяє — поєднувати дієту з невеликими фізичними навантаженнями для більшого ефекту.

Також варто пам'ятати, що швидкість обміну речовин після даної дієти стає мінімальною. А це означає, що після її закінчення організм буде намагатися якнайшвидше повернути втрачене, і накопичити зайву масу.

Нагадаємо, нові дослідження Каліфорнійського університету в Лос-Анджелесі показали, що чорний чай допомагає позбавитися від зайвої ваги.

Як повідомляв портал Знай.uа, багато жінок мріють про те, щоб їсти все підряд і не поправлятися. Виявляється, фахівці вже впритул наблизилися до того, щоб винайти таку "навичка".

Також портал Знай.uа писав, що вживання в їжу зелених листових, помаранчевих і червоних овочів, ягід і апельсинового соку перешкоджає втраті пам'яті.