1. Складіть список причин. Якщо ви хочете перестати курити кальян, то складіть список причин для такого вчинку. І список варто носити з собою. Це допоможе для посилення мотивації, і в хвилини слабкості допоможе відмовитися від куріння кальяну.

2. Виберіть спосіб. Кинути курити кальян можна поступово або відразу. Другий спосіб підійде не кожному. Після невдалих спроб кинути кальян, відмова від куріння помітно ускладнюється. Все ж краще поступово кинути це заняття, і в підсумку повністю від нього відмовитися.

3. Виберіть день. Пообіцяйте собі кинути курити кальян, визначивши конкретний день в якості відправної точки. Постарайтеся укластися хоча б на два тижні. Виберіть день без інших важливих планів, щоб повністю зосередитися. До того ж, займатися різними справами допоможе позбутися думки покурити кальян знову.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

4. Припиніть ходити в кальянні. Після рішення кинути курити кальян потрібно перестати ходити в кальянні. Саме там відбувається спокуса. Це очевидно, але не варто про це забувати. Краще сказати друзям про це одразу, щоб вас не кликали у разі, якщо вони захочуть знову покурити.

5. Запишіться в групу підтримки. Такі групи можуть дійсно допомогти, адже ви опинитеся в оточенні однодумців, які стикаються з такими ж проблемами. Співрозмовники в групі підтримки завжди зрозуміють вас. До того ж, підтримка однодумців дуже надихає і мотивує, так що не варто відкладати відвідування груп.

Нагадаємо, що вчені вважають, що низьковуглеводні дієти можуть привести до зниження розумової активності.

Як повідомляв портал Знай.uа, багато жінок мріють про те, щоб їсти все підряд і не поправлятися. Виявляється, фахівці вже впритул наблизилися до того, щоб винайти такий "навичка".

Також портал Знай.uа писав, що вживання в їжу зелених листових, помаранчевих і червоних овочів, ягід і апельсинового соку перешкоджає втрати пам'яті.