1. Помийтеся. Якщо після бару або клубу ви відразу ж пішли спати, швидше за все, ви досі источаете всі можливі аромати минулої ночі. Прийміть довгий душ. Краще бути свіжим, і відчувати це самому. До того ж, душ допоможе підбадьоритися.

2. Добре одягніться. Сьогодні не той день, коли можна розслабитися при виборі вбрання. Яким би не був дрес-код у вас на роботі, бездоганно відповідають йому. Головне не привертати до себе увагу на роботі дивним виглядом, щоб про вашої бурхливої ночі не впізнали колеги.

3. Огляньте особа. Навіть якщо ви прийняли душ і одяглися максимально охайно і красиво, це не особливо допоможе справі, якщо у вас все ще запалі і запалені очі. Варто зробити так, щоб виглядати максимально свіжо. Скраб або ранкова маска допоможуть справі. Кава допоможе зробити вас енергійним.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

4. Приведіть в порядок волосся. Ніщо так не заявляє про ночі, проведеної поза домом, як скуйовджене і розпатлане волосся. І раз вже на те пішло, безлад на голові — це легкий привід завести розмову для будь-якого цікавого колеги, охочого розпитати вас про минулої ночі. Щоб не привертати до себе увагу потрібно подбати про волосся. До того ж, укласти їх після душу не складе труднощів, якщо ви прокинулися у себе в будинку.

5. Перевірте дихання. Як правило, запах алкоголю довго відчувається в диханні. Навіть якщо ви не впевнені, чи є запах чи ні, вважайте, що він є. На жаль, це одна з тих речей, які дуже складно помітити самому, але які дуже легко помічають всі інші.

Нагадаємо, що вчені вважають, що низьковуглеводні дієти можуть привести до зниження розумової активності.

Як повідомляв портал Знай.uа, багато жінок мріють про те, щоб їсти все підряд і не поправлятися. Виявляється, фахівці вже впритул наблизилися до того, щоб винайти такий "навичка".

Також портал Знай.uа писав, що вживання в їжу зелених листових, помаранчевих і червоних овочів, ягід і апельсинового соку перешкоджає втрати пам'яті.