18-річна дівчина з Австралії подала в суд на батьків за те, що вони зробили її життя просто нестерпним. Що ж такого їй довелося пережити в дитинстві? Про це передає Clutch.

Австралійка не могла дочекатися свого повноліття, щоб подати в суд на своїх батьків. А вся справа в тому, що її батьки завжди були великими шанувальниками соцмереж і частенько викладали фото своєї доньки.

Як повідомляє дівчина, її життя з 2009 року стала справжнім пеклом. І мати, і батько постійно публікували на Facebook дитячі фотографії дочки, які можна вважати інтимними. На фото дівчина часто була зображена в підгузках, на горщику або у ванній.

З самого початку дочка просила видалити знімки і більше не публікувати, але всі її прохання були марними. Через те, що батьки відмовлялися її слухати, єдиним виходом для австралійки став суд. За словами дівчини, над нею постійно знущалися однокласники через ці фотографії, ніхто не хотів спілкуватися з нею. Батьки не звертали на це ніякої уваги.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

За 6 років батьки розмістили більше 500 фотографій. Поки що неясно, чому для них було так важливо викладати на загальний огляд інтимні моменти з життя доньки. Психологи давно переконують матерів і батьків, особливо тих, які виховують підлітків, що потрібно обов'язково запитувати дозволу, перш ніж публікувати фотографії або інформацію в соціальних мережах. Але, мабуть, для деяких віртуальне життя набагато важливіше за психологічне здоров'я їх дітей.

Нагадаємо, телеканал BBC заретушировал пікантні кадри з героїнею документального фільму про соцмережі, щоб не образити консервативні погляди африканців.

Раніше Знай.ua повідомляв, у мережі показали зворушливі знімки чарівної дівчинки в оточенні чотирилапих друзів. Вони просто не можуть не викликати розчулення.

Також Знай.ua писав, для 71-річної жінки похорон сина закінчився власним весіллям. На церемонії вона зустріла 17-річного хлопця, якому припала до душі.