Дівчинка по імені Аббі живе в Нью-Йорку. Вона так багато часу проводить в лікарні, що вже й забула, коли востаннє бачила рідний дім. У дівчинки діагностували важку форму лейкемії, через яку крихітка буквально згасає на очах. Її батьки переживають справжнє пекло, спостерігаючи за тим, як їхня дівчинка повільно помирає. Тим часом Аббі продовжує посміхатися. Передає Clutch.

У Аббі є маленький секретик: вона закохалася в свого медбрата — 29-річного хлопця Метта Хіклінга. Одного разу вона зізналася мамі, що хоче вийти заміж за Метта як тільки виросте.

Дівчинка вирішила не зволікати і діяти рішуче: вона зробила саморобні обручки, з якими збиралася зробити Метту пропозицію. Однак, медбрат її випередив, випадково дізнавшись у матері про "секретик" Аббі. Хлопець влаштував своїй "обраниці" справжнє весілля.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Вже на наступний день весілля мрії була готове. Батьки принесли Аббі маленьке сукню, а Метт надів ошатну футболку-смокінг. "Нареченого" і "наречену" обсипали пелюстками троянд, вони обмінялися обручками і почали годувати один одного справжнім весільним тортом. На честь весілля наречений подарував Аббі маленький автомобіль з написом "Just married".

Це був найщасливіший день у житті дівчинки, вона на мить забула про свою хворобу. А добряк Метт, швидше за все, буде пам'ятати це весілля до самої старості. Чи можна знайти у світі кращого медбрата?

Нагадаємо, постійне почуття голоду відняло у хлопчика здоров'я і дитинство. Чим закінчилася історія Кадена Бенджаміна?

Раніше Знай.ua повідомляв, у мережі показали зворушливі знімки чарівної дівчинки в оточенні чотирилапих друзів. Вони просто не можуть не викликати розчулення.

Також Знай.ua писав, в американському місті Мілуокі застрелили 13-річну дівчинку на ім'я Сандра Паркс. Її мама каже про те, що приблизно о 8 вечора її донька пішла в свою кімнату дивитися телевізор. Через деякий час вона вийшла звідти зі страшними словами: "Мамо, мене застрелили".