У всьому світі під час сильних штормів морські глибини підносять дивні, а часом навіть моторошні сюрпризи. Все частіше на берег викидає неймовірних монстрів, які багатьом здаються прибульцями з інших світів.

Іноді, навіть досвідченим фахівцям важко ідентифікувати знайдені останки через відсутність частин скелета або сильного розкладання м'яких тканин.

Так чергового страшного "прибульця" виявила мешканка новозеландського міста Крайстчерч. Знімки дивного морського монстрика вона опублікувала в Facebook. Про це повідомляє видання The New Zealand Herald.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК
Показати ще

Жінка помітила його останки, коли разом з матір'ю збирала сміття, викинуте на пляж після шторму. Спочатку вона прийняла їх за пластикову плівку, але потім зрозуміла, що знайшла щось дуже цікаве. У істоти був довгий хвіст з двома придатками з боків, на крилах були кігті, а паща заповнювали гострі зуби. Це чудовисько явно було хижаком.

"Я донесла його до будинку і дала подивитися сусідові-таксидермістові, який міг знати, що це таке, — розповідає жінка. — Але у нього теж не було особливої впевненості".

Після цього вона виклала знімки в соцмережу в надії, що там знайдуться люди, які дізнаються це тварина.

Так хтось з її знайомих припустив, що їй попався скелет схилу.

Після іхтіолог Малколм Френсіс (Malcolm Francis) з новозеландського Національного дослідницького інституту води та атмосфери (NIWA) підтвердив здогадку. Вчений вважає, що останки належать самцеві ската, що відноситься до виду Dipturus nasutus. За його словами, стать видають придатки-класпери на тілі, якими самці чіпляються за самок під час спарювання.

Dipturus nasutus відносяться до сімейства ромбовых скатів. Це хрящові риби довжиною до метра, що ведуть донний спосіб життя. Вони мешкають у районі Нової Зеландії на глибині від 10 до 1500 метрів.

Can anyone help identify this fish/ray/alien I found washed up at rakaia huts???

Geplaatst door Hanna Mary op Zaterdag 24 november 2018

Нагадаємо, інопланетяни зацікавилися Міжнародною космічною станцією. Спочатку підозрілий об'єкт придивлявся до неї здалеку, а потім підлетів ближче, коли і був помічений.

Як повідомляв портал "Знай.uа", звичайний житель Аргентини знайшов місце, де, ймовірно, приземлився НЛО.

Також "Знай.uа" писав, "каналізаційний монстр", що складається з клубка черв'яків-трубочників, був виявлений жителем Х'юстона за межами своєї квартири після рясного дощу. Він зняв на камеру це чудовисько і чесно зізнався, що відчував глибоку відразу.