24-річна киянка Альона Омович часто привертає до себе увагу підписників фотографіями у стилі Кім Кардашьян. Instagram-модель частенько публікує відверті фото у мережі і не приховує, що збільшила груди і постійно робить косметологічні процедури щодо збільшення губ і вилиць. А ще, напевно, ніхто з підписників не бачив її без густого макіяжу і в нормальному повсякденному одязі.

В цей раз Instagram-модель опублікувала фотографію, на якій позує в компанії чоловіка. На знімку Альона і її партнер стоять в ліфті і дівчина фотографує їх на телефон. На ній темно-бордове плаття з мереживними вставками на грудях і подолі. При цьому груди моделі ледве не вискакують з відкритого декольте.

Альона стоїть у спокусливій позі, тримаючи в руці сумочку і кокетливо задерши ногу в чорних лабутенах. Її волосся розпущене, а на лиці, як завжди, щільний шар штукатурки. І вона, і її партнер дивляться в екран телефону. На чоловікові біла сорочка, поверх якої він одягнув чорний плащ. З підпису до фотографії можна зробити висновок, що хлопець на знімку є чоловіком сексуальної моделі, але це не точно.

Геолокація до фотографії свідчить про те, що вона була зроблена в Києві. У підписі до світлини Альона коротко написала: "Mr&Mrs", що можна перекласти, як "Містер і Місіс". Цим модель мабуть натякає, що на фото її чоловік. Шанувальники моделі не змусили себе чекати і почали активно обговорювати нові фото на сторінці моделі. Багатьом знімок сподобався і вони засипають дівчину компліментами, а деякі не в захваті від силіконової краси моделі. Є й ті, хто припустив, що хлопець теж користується послугами пластичних хірургів.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Нагадаємо, гаряча українська Кардашьян показала пірсинг в інтимному місці, чоловіки сходять з розуму.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.