Дівчинка Іден Вуд стала переможницею дитячих конкурсів краси близько трьохсот разів. Як тепер виглядає найкрасивіша дівчинка в США? Про це передає Clutch.

13-річна Іден Вуд в модельному бізнесі чи не з самого народження. Першу перемогу вона здобула ще в 2006 році, коли їй було трохи більше року. З тих пір росту її кар'єру можуть позаздрити навіть моделі з світовим ім'ям.

Дівчинка отримувала нагороди одну за одною. За три роки їй вдалося здобути перемогу в 300 конкурсах краси. Іден взяла участь у численних фотосесіях, навіть її мама не може порахувати їх кількість.

Однак, дитинству цієї крихітки не позаздриш. Коли інші діти насолоджувалися безтурботними іграми з однолітками, їй доводилося гуляти по подіумах і позувати фотографам. 6-річній дівчинці доводилося відвідувати салони краси і солярії, вона носила підбори, складні зачіски і яскравий макіяж.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Тим не менш, Іден визнали найкрасивішою дівчинкою Сполучених Штатів Америки. Вона знімалася у фільмах, у реаліті-шоу, у неї постійно брали інтерв'ю, вона брала участь у багатьох показах мод. Заради слави їй довелося пожертвувати простими людськими радощами: у дівчинки ніколи не було друзів, тому що їй просто не вистачало часу на прогулянки. Було все це даремним чи слава Іден закінчилася разом з дитинством?

Зараз дівчинка все ще залишається популярною, хоч і не настільки сильно, як в дитинстві. Іден записує музичний альбом, а її мама збирається почати випуск ляльок зі знаменитим обличчям доньки.

Ось як Іден Вуд виглядає зараз:

Нагадаємо, Австралії знайшли унікального жовтого поссума, що нагадує легендарного Покемона.

Раніше Знай.ua повідомляв, унікальні очі маленької дівчинки загіпнотизували весь світ, але мама не знає, радіти чи плакати.

Також Знай.ua писав, 200 фанатів "Шрека" створили ремейк улюбленого мультика.