Улюбленець мільйонів Кіт Харінгтон, виконавець ролі Джона Сноу, повідомив шанувальникам "Гри престолів" сумні новини. В наступних спін-оффах, приквелах і продовженнях серіалу його більше не побачать.

Про це актор розповів в інтерв'ю BBC.

"Хотів би я повернутися і попрацювати ще? Ні за що в житті. Взяти, наприклад, мене. Якщо відмотати до пілотного епізоду „Гри престолів“, це майже 10 років мого життя. Для актора це дуже незвично. Дуже важко на такий довгий час покидати сім'ю" Кіт Харінгтон

Кіт Харінгтон

Канал НВО, готуючись до закінчення серіалу "Гра престолів", почав роботу над можливими спін-оффами. Відомо, що один проект вже запущений у виробництво - це пріквел, чия дія відбувається за 5000 років до подій оригіналу. Серіал під неофіційною назвою "Довга ніч" розповість про світ, де ще не з'явилися дракони і ще довго не відбудеться об'єднання Семи Королівств. Творці розкриють деякі секрети Вестеросу, в тому числі і таємницю походження Білих ходоків.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

Автор "Пісні Льоду і Полум'я" Джордж Р. Р. Мартін хоче створити спін-офф "Гри престолів" у вигляді пародії на п'єсу Тома Стоппарда "Розенкранц і Гільденстерн мертві".

"Я хотів зробити серіал під назвою „ Списники“, дія якого розгорнеться у „Грі престолів“, але героями будуть не Дани, Тіріон і Джеймі, — говорить Мартін. — Вони будуть там на задньому плані, як Гамлет, але сам серіал швидше типу: „Ось історія хлопця з міської варти, ось історія повії з борделю Мізинця, а ось історія фіґляра, який приїхав в місто для виступу“. І мимоволі втягують у основні події. Мені здається, було б прикольно зробити такий серіал. Може, мені вдасться їх умовити" Джордж Р. Р. Мартін

Зазначимо, що фанати "Гри престолів" зможуть побачити Кіта Харінгтона в ролі Джона Сноу в квітні, коли на екрани вийде восьмий і заключний сезон серіалу.

Нагадаємо, що автор книг, за якими знімають легендарний серіал "Гра Престолів", Джордж Мартін анонсував зйомки нових серій-пріквелів.

Як повідомляв портал Знай.uа, головним переможцем на врученні щорічної премії Creative Arts Emmy Awards став серіал "Гра престолів".