ВВС спільного з Netflix опублікували трейлер анімаційного проекту "Небезпечні мандри". Основою для серіалу став твір письменника Річарда Адамса.

Похмурий ролик розповідає про кролика Горіха і його родину, яким доводиться шукати собі новий дім. На шляху їм зустрічаються різні пригоди, які дозволяють їм краще пізнати навколишній світ.

Серед акторів озвучки в серіалі зустрічаються дуже відомі імена: Пітер Капальді, Джеймс Макевой, Бен Кінгслі, Олівія Колман, Розамунд Пайк та інші.

Світ побачить першу серію вже 23 грудня цього року.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше повідомлялося, що у вівторок, 23 жовтня, стало відомо, що широко відомий режисер Гільермо дель Торо анонсував дебют в анімації і зняв мюзикл за мотивами казки про дерев'яного хлопчика Піноккіо. Так, популярний стріминговий сервіс Netflix домовився з ним про зйомку проекту.

Історія мультфільму буде відбуватися в Італії 1930-х років під час правління Беніто Муссоліні. На переконання режисера, фашистська епоха в італійській історії ідеально підходить для роздумів на тему того, ким краще бути: маріонеткою чи людиною.

Варто відзначити, що зйомки мюзиклу почнуться вже цієї осені. Гільєрмо дель Торо також стане і продюсером і сценаристом проекту.

"В нашій історії Піноккіо — невинна душа з безтурботним батьком, втрачається в цьому незрозумілому світі. Він відправляється в незабутню подорож, яка змусить його зрозуміти батька й реальний світ", — розповів він.

Нагадаємо, у мережі з'явився трейлер серіалу "Жартую" з Джимом Керрі.

Раніше Знай.ua повідомляв, Netflix готує технологію інтерактивного телебачення, яка дасть глядачам можливість впливати на сюжет і самим вибирати, чим закінчиться серіал.

Також Знай.ua писав, вже в грудні цього року світ побачить п'ятий сезон культового"Чорного дзеркала".