Зовсім трохи залишилося до Нового року і пора вже задуматися про те, з яким маникюром ти його зустрінеш. У минулому році балом правив "винний" відтінок, а тепер його витіснив консервативний шоколадний. Який лак вибрати цієї зими щоб залишатися модною читай у нашому матеріалі. Передає VIVA.

Наймодніший колір сезону 2018/2019 – коричневий. Тут є де розгулятися: стильними будуть вважатися усі відтінки від кольору капучіно до насиченого чорного.

Смачні шоколадні відтінки будуть відмінно виглядати на нігтях будь-якої довжини.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Завдяки своїй нейтральності коричневий колір підходить під будь-який одяг.

На "кожен день" краще вибрати однотонне глянсове покриття, а для заходів матовий з візерунками і блискітками.

У своїй любові до шоколадних відтінків ви будете не одні. Коричневий колір в манікюрі вибирає багато знаменитостей: Кайлі Дженнер, Блейк Лайвлі, Ріанна, Джессіка Альба, Хайден Панеттьєрі та інші.

Раніше повідомлялося, що багатьох модниць хвилює питання про те, як правильно вибрати вбрання на Новий рік. Багато астрологів рекомендують зупинити вибір на новорічній сукні коричневого, пісочного, золотого, помаранчевого, червоного, бежевого або гірчичного кольорів.

Блискітки і паєтками як ніколи актуальні в цю ніч - ви зможете продемонструвати все, на що вистачить фантазії. Варто відзначити, що сукня з паєтками може бути будь-якої довжини, головне, щоб воно яскраво блищала.

Як ніколи актуально буде виглядати плаття в стилі 30-х з бахромою, яке буде виглядати зухвало і в той же час жіночно.

Дорого і дуже святково буде виглядати плаття з атласу. Віддайте перевагу яскравому забарвленню, додайте аксесуари, і новорічний образ стане зоряним на будь-якій вечірці.

Нагадаємо, найстрашній у світі манікюр показали в одному з салонів краси.

Раніше Знай.ua повідомляв, як відсвяткувати Новий рік і заощадити на головному.

Також Знай.ua писав, в Україні розпочався новорічний переполох. Фахівці розповіли, які подарунки в цьому році в тренді і на чому заощадити.