24-річна киянка Альона Омович часто привертає до себе увагу підписників фотографіями у стилі Кім Кардашьян. Instagram-модель частенько публікує відверті фото у мережі і не приховує, що збільшила груди і постійно робить косметологічні процедури щодо збільшення губ і вилиць. А ще, напевно, ніхто з підписників не бачив її без густого макіяжу і в нормальному повсякденному одязі.

В цей раз Instagram-модель опублікувала відверту фотографію, на якій позує без верхнього одягу, при цьому стоячи на вулиці в сніжну і морозну погоду. Дівчина вийшла на ганок у чорний лосинах, що обтягають її пружну попу. Також на ній світла кофтинка, яку модель підкачала, оголивши живіт, ця одежина також виділяє пірсинг на сосках Альони. Поверх кофтинки вона накинула чорну спортивну курточку.

Дівчина стоїть у спокусливій позі вигнувши попу і задерши руки за спину зверху. Її волосся розпущене і спадає на обличчя, якого за ним практично не видно. Альона не підписала фотографію, але вона вже викладала знімки з цього місця, а там була геолокація, яка свідчила про те, що вони зроблені в Карпатах.

Підписники не пройшли повз і почали дуже активно обговорювати нове фото на сторінці моделі. Багатьом сподобався знімок і вони засипають дівчину компліментами, а деякі не в захваті від силіконової краси моделі. Хтось пише, що Альона спотворила себе пластикою, а деякі вважають, що вона перебільшує з фоторедакторами, адже неможливо бути настільки ідеальною.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, нещодавно Instagram-модель опублікувала відверту фотографію, на якій позує у звабливій білизні. На ній ажурний бюстгальтер і, мабуть, такі ж трусики, але вони заховані під штанами, які модель не забула надіти. І все б нічого, але позує Альона на вулиці в морозну і сніжну погоду.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.