Пара з Шотландії скинула 88 кілограм на двох, щоб зіграти повторне весілля і зробити гарні фото. Про це передає Clutch.

Вільям і Дженіс Робертсон у шлюбі вже більше десяти років. Важко знайти більш гармонійну пару, але, на жаль, проблеми у подружжя теж одні на двох. З самого знайомства вони обидва страждали зайвою вагою, але справжнім "стусаном" для них стали весільні фото. Після того, як Дженіс і Вільям побачили себе збоку в об'єктиві фотографа, вони вирішили кардинально змінити своє життя.

Після весілля Вільяму поставили діагноз страшний діагноз – цукровий діабет. Дізнавшись про наслідки такого захворювання, пара відмовилася від фаст-фудів. Вони почали вести активний спосіб життя і нормалізували своє харчування. Пройшовши через справжнє пекло, їм вдалося скинути 88 кілограм на двох і перетворитися на красиву пару.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Після того, як вони пройшли важкий шлях, Робертсони вирішили ще раз зіграти весілля і зробити нові весільні фото. Вони зізнаються, що десять років тому їх особливо не хвилювало ні здоров'я, ні зовнішність, ні цифри на вагах. Вони були щасливими у своїй вазі поки не зрозуміли, якої колосальної шкоди організму завдає вантаж зайвих кілограмів.

Тепер Робертсони - приклад для багатьох, адже вони показали неймовірну силу духу і згуртованість.

Нагадаємо, ведуча beauty-рубрики проекту Нового каналу "Ревізор з Тищенко" розповіла, як їй вдалося схуднути без виснажливих дієт і тренувань.

Раніше Знай.ua повідомляв, зірковий тренер шоу "Зважені та щасливі" Марина Узєлкова розвінчала головні міфи про схуднення, які часто заважають людям позбутися від зайвих кілограм.

Також Знай.ua писав, індійський підліток Міхір Джаїн (Mihir Jain) з Делі все своє життя страждає зайвою вагою. Максимальна вага 14-річного Джаїн, прозваного найважчим дитиною в світі, становила 237 кілограмів. Навіть для дорослої людини ця критична маса, загрозлива життя.