Багато хто помічав такий феномен: красиві дівчата часто залишаються самотніми. Вони бувають набагато менш щасливими у стосунках, ніж їхні непримітні подруги. Психолог Ярослав Самойлов розповів, у чому ж проблема самотніх красунь. Передає Clutch.

1. Кліше: красива жінка не може бути самотня

Чоловіки часто впевнені, що у гарної жінки обов'язково повинен бути чоловік. Відмова боляче б'є по їхньому самолюбству, тому їм набагато легше підійти до простачки.

2. Високі вимоги

Впевнені в собі красуні рідше йдуть на компроміс і легше змінюють партнерів. При величезній кількість шанувальників їм складно задовольнятися вибором і вони часто замислюються над тим, чи можуть знайти когось кращого.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

3. Інтелект, як зброя

Чоловікам навіть у наш час складно повірити в те, що красива жінка може бути ще й розумною. Звичайно ж, таке ставлення злить красуню. У результаті вона може кинути всі зусилля на спроби довести світові свій інтелект, стає настільки духовно розвиненою і всезнаючою, що шанувальники просто починають її боятися.

4. Агресивна сексуальність

Якщо жінка при своїй красі виглядає зухвало – має глибоке декольте і страхітливої висоти кабукі, фарбує губи червоною помадою – зрозуміло, за нею будуть ходити натовпи бажаючих затягнути її в ліжко. Справа тут не в тому, що "всі чоловіки хочуть одного", просто так вона себе подає.

5. Незнання чоловічої психології

Так, чоловіки люблять очима, але в серйозних стосунках набагато важливіша духовна складова. Сильний чоловік не захоче будувати довгострокові відносини з жінкою, яка весь час щось йому доводить і буквально п'є з нього енергію – ці речі набагато важливіші за обхват талії і розміру грудей.

Нагадаємо, через 19 років шлюбу розпалася найкрасивіша українська пара.

Раніше Знай.ua повідомляв, розлучені жінки розповіли, чому їхні шлюби розпалися і про що вони шкодують найбільше.

Також Знай.ua писав, чому бути самотнім у 30+ стало світовим трендом.