Еротичний гороскоп на 8 грудня Овен

Сьогодні вас будуть збуджувати різні кулі. Можете використовувати антистресові м'ячики, а можете пограти в сніжки або більярд. Це допоможе вам налаштуватися на одну хвилю з партнером.

Еротичний гороскоп на 8 грудня Телець

Сьогодні вам дуже потрібна підтримка, розслаблення і плече партнера. Нехай побуде трішки вашою жилеткою. А там дивись і осушить ваші сльози поцілунками.

Еротичний гороскоп на 8 грудня Близнюки

Сьогодні ви зможете скласти конкуренцію тим жінкам, які лають свого партнера за неквапливість і сонливість. Ви навіть під час сексу можете відключитися і захропіти.

Еротичний гороскоп на 8 грудня Рак

Ваш партнер сьогодні настільки дратівливий, що з ним неможливо впоратися. Залишається тільки один спосіб приручення «звіра», звичайно ж еротичний.

Еротичний гороскоп на 8 грудня Лев

Сьогодні вашому партнерові не дістане досвіду і мудрості. Вам доведеться думати відразу за двох. Якщо не підійдете до справи відповідально, то можете отримати дуже сумні наслідки.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Еротичний гороскоп на 8 грудня Діва

Приміряйте на себе роль учня, який нічого не знає як і що потрібно робити. Будемо сподіватися, ваш партнер стане хорошим викладачем. Можете навіть форму надіти, щоб задобрити його.

Еротичний гороскоп на 8 грудня Терези

Щось ви давно не були в інтимному магазині і не придумували нічого нового. Зайдіть, може знайдете якусь нову ідею для натхнення.

Еротичний гороскоп на 8 грудня Скорпіон

Сьогодні, для того щоб зрозуміти еротичні примхи вашого партнера, не доведеться бути тонким психологом: своєю поведінкою він буде ясно показувати всі його бажання.Від вас буде вимагатися лише одне - їх виконувати.

Еротичний гороскоп на 8 грудня Стрілець

Сьогодні ваші ласки повинні показати партнеру, що він потрібен вам, бажаний і зовсім не самотній. Пам'ятайте про це, і ваш секс стане набагато більш щирим.

Еротичний гороскоп на 8 грудня Козеріг

Сьогодні ви не будете вимагати багато чого від партнера, все будете робити самі. Насправді вам просто потрібно більше рухатися, тому, якщо секс вам не світить, хоч в тренажерний зал сходіть.

Еротичний гороскоп на 8 грудня Водолій

Вас сьогодні буде дуже складно навіть на метр затягти до ліжка. У вас то голова болить, то живіт, то справи з'явилися. Партнеру допоможе тільки неймовірна хитрість і наполегливість.

Еротичний гороскоп на 8 грудня Риби

Сьогодні зірки рекомендують вам підкоригувати ваш імідж. Навряд чи вашому партнерові буде цікаво проводити час в ліжку з невдахою або просто недостатньо впевненою в собі людиною. Або, навпаки, надто самовпевненим. Загалом, думайте і виправляйте, поки є можливість.

Як раніше повідомляв Знай.ua, дізнатися про свою долю на цьому тижні для всіх знаків Зодіаку можна в нашому тижневому гороскопі.

Нагадуємо, сучасні жителі Японії живуть набагато довше і виглядають при цьому чудово. Ось 5 головних секретів японок.

Також Знай.ua повідомляв про те, що чоловік побудував казкове мишаче село в своєму саду.