Жителів Австралії нажахав величезний НЛО, який з'явився в небі під час грози. Очевидцям вдалося зняти унікальний об'єкт в небі.

Відповідне відео з'явилося у відеохостингу YouTube.

Теоретик змови і мисливець за НЛО з Австралії Чи Стівенсон розповів, що під час грози в небі побачив гігантський НЛО. Він з'явився на небосхилі вночі.

Стівенсон зазначає, що помітив літаючу тарілку 3 грудня. Місцеві жителі також відзначали, що бачили великий літаючий об'єкт в небі над Місяцем.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Очевидці незвичайного об'єкту в нічному небі відзначили, що сильно злякалися видовища. Багато з них переконані, що бачили справжній НЛО.

Раніше повідомлялося, що, судячи з усього, розвиток подій у світі цікаво не тільки землянам. У всякому разі, саме цим можна пояснити часті свідоцтва появи НЛО в небі з різних частин планети.

Пасажири літака, що летів над Аляскою, мали можливість спостерігати об'єкт, що світився, супроводжував літак протягом короткого часу. Сам об'єкт, за словами очевидців, був відносно невеликим і рухався поруч з літаком, у тому ж напрямку і зрівнявши швидкість руху.

Причини подібного "супроводу" невідомі, як, втім і те, чому об'єкт спочатку раптово з'явився з нізвідки, а потім так само раптово зник, немов включивши “режим невидимості” і залишив здивованих пасажирів гадати, що ж це було.

Нагадаємо, інопланетний корабель прилетів до Росії, прибульців можна тільки пожаліти. Прибульці зачастили з відвідуванням цієї країни.

Як повідомляв Знай. ua, в небі над озером з'явилася загадкова аномалія, соцмережі не перестають захоплюватися. Знімок був зроблений в американському місті Роббинстон.

Знай. ua писав, що у NASA визнають, що прибульці вже побували на Землі. Людям потрібно переглянути уявлення про прибульців.