Судячи з усього, за розвитком подій у світі стежать не тільки земляни. У всякому разі, саме цим можна пояснити, чому так почастішали свідоцтва появи НЛО у небі з різних частин планети.

Пасажири літака, що летів над Аляскою, мали можливість спостерігати об'єкт, що світився та супроводжував літак протягом короткого часу. Сам об'єкт, за словами очевидців, був відносно невеликим і рухався поруч з літаком, у тому ж напрямку і зрівнявши швидкість руху. Причини подібного “супроводження” невідомі, як, втім і те, чому об'єкт спочатку раптово з'явився з нізвідки, а потім так само раптово зник, немов включивши “режим невидимості” і залишив здивованих пасажирів гадати, що ж це було. Через інтенсивне світіння розглянути деталі об'єкта не було можливості. Видно тільки, що він округлої форми і відносно невеликий в порівнянні з літаком.

Втім, деяким пасажирам вдалося розгледіти як виходить з об'єкта чи то пар, чи то дим. Причина подібного “задимлення” також невідома. Можливо, це була якась несправність, як у випадку з НЛО над Кемерово. У цьому випадку раптовий вихід об'єкта з режиму невидимості цілком пояснюється поломкою. Також можна припустити, що на планеті, з якої прибули брати по розуму, прогрес пішов дещо іншим шляхом і парові технології досягли таких буквально неземних висот, що дозволяють здійснювати міжпланетні перельоти. Або, наприклад, пасажирам пощастило спостерігати скидання розпорошених технологічних відходів роботи інопланетного двигуна. У цьому випадку, до речі, до гостей з іншої планети можуть виникнути серйозні питання у земних екологів: тут на своїх забруднювачів управу не знайдеш, так ще й інопланетні гості додають!

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

У будь-якому випадку, як часто буває в таких ситуаціях, подібні появи неопізнаних літаючих об'єктів в небі на Землею залишають після себе більше запитань, ніж відповідей. Наприклад, чи не брати по розуму, розчарувавшись у колах на полях, залишають то там, то тут в небі дивні квадратні хмари, неодноразово зафіксовані по всьому світу?


Нагадаємо, у Росії зняли аварію НЛО

Як раніше повідомляв "Знай.ua" прибульці бувають не тільки з космосу

Також "Знай.ua" писав про способи левітації без магії