Інтернет буквально вибухнув від відео, на якому над Кемерово летить НЛО. До того ж, воно не просто парить, а несеться вниз, ніби невідомий апарат зазнав аварії.

Відео з таємничим об'єктом було опубліковано на YouTube.

Дивний об'єкт був помічений жителями міста Кемерово в Росії. На кадрах видно, що надзвичайна ситуація сталася 27 листопада приблизно в 8:50.

Відео зняли з допомогою камери відеореєстратора в машині. Транспортний засіб знаходився на вулиці Терешкової, поряд з перетином з Жовтневим і їхало у бік Рудникового району. НЛО видно на 19 секунді відео.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, Дощ з наноалмазів: вчені повідомили самий кошмарний і болісний сценарій нашої смерті

Вчені розповіли, що перед своїм зникненням, Сонце засипле Землю та інші планети Сонячної системи купою піску,наноалмазами і корундами. Це неймовірне видовище відбудеться в останні хвилини існування небесного світила.

Дослідники розробили унікальну програму, з допомогою якої стали відомі джерела утворення величезної кількості пилу в космосі. Ними є вибухи наднових зірок, в результаті яких утворилася пил і інша тверда матерія. За словами вчених, близько 20 відсотків часток вибухнули небесних тіл недоторканими парять в космічних просторах.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Квадратне щось у небі змусило здригнутися весь світ, люди в паніці згадують молитви: видеошок

На території Англії з'явилися шокуючі хмари квадратної форми, які налякали місцевих жителів.

а відеохостингу YouTube з'явилися дивовижне відео, яке показує гігантське квадратне хмара, що утворилася в небі на території Англії. Повідомляється, що очевидці помітили дивну хмару 24 листопада поточного року в місті Клиторпс і відразу ж розповіли про це місцевим метеорологам. На даний момент, фахівці не можуть пояснити природу ідеально квадратних хмар.

Також "Знай.ua" писав про те, що "Може хто-небудь допомогти?": знімки дивного морського прибульця довели соцмережі до істерики, вчені спробували все пояснити