Напередодні в мережі з'явилося відео, як над містом пролітає НЛО. Причому не просто парить, а буквально падає, ніби інопланетне судно зазнає аварії.

Відповідне відео з невідомим об'єктом опублікували на відеохостингу YouTube.

Незвичайний об'єкт помітили мешканці міста Кемерово в Росії. На кадрах можна помітити, що інцидент стався 27 листопада близько 8:50.

Відео було знято камерою відеореєстратора в машині. Машина перебувала на Терешкової, поряд з перетином з Жовтневим та їхала у бік Рудникового району. НЛО можна помітити на 19 секунді відео.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Деякі користувачі мережі піддають сумніву, що це був НЛО і стверджують, що на кадрах звичайний метеорит.

Раніше повідомлялося, що відомий дослідник Скотт Уорринг опублікував на своєму YouTube-каналі відео з незвичайним об'єктом. Передбачається, що він неземного походження.

Уфолог помітив НЛО поряд з Міжнародною Космічною Станцією, яке зафіксували камери 22 листопада. На відео видно цікавий об'єкт. Спочатку Уорринг думав, що це лише супутник, але потім він кардинально поміняв свою думку. Скотт запевняє, що це – інопланетний апарат.

НЛО було помічено за допомогою інфрачервоного випромінювання. Зробивши аналіз зображень, які зробили камери Міжнародної Космічної Станції, Уорринг зробив висновок, що у момент зйомки супутники були на великій відстані від станції, а біля неї розташовувалося НЛО.

Нагадаємо, на картах Google знайшли таке, від чого волосся стає дибки. Фахівці відзначили, що візерунки мають форму спіралей.

Як повідомляв Знай. ua, моторошний НЛО увірвався до землянам прямо з пекла, відео все підтверджує. В Америці очевидці оніміли від шоку.

Знай. ua писав, що поблизу Землі дозрів для вибуху дивний об'єкт, сильніше енергії Сонця. "Космічний Змій" загрожує нашій планеті.