На території Англії з'явилися шокуючі хмари квадратної форми, які налякали місцевих жителів.

На відеохостингу YouTube з'явилося дивовижне відео, яке показує гігантську квадратну хмару, що утворилася в небі на території Англії. Повідомляється, що очевидці помітили дивну хмару 24 листопада поточного року в місті Кліторпс і відразу ж розповіли про це місцевим метеорологам. На даний момент, фахівці не можуть пояснити природу ідеально квадратних хмар.

Користувачі Мережі стали активно обговорювати відеоролик і говорити, що подібні хмари почали проявлятися по всьому світу з 2008 року. Останній раз містичні хмари бачили жителі американського штату Арізона в липні поточного року.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Раніше повідомлялося, що пілоти декількох авіаліній повідомили, що бачили непізнані літаючі об'єкти у небі над Великобританією. Про це повідомляє Daily Mail.

Літак Boeing 787 британської авіакомпанії British Airways, що летів з Монреаля в Лондон коли пілот побачив у небі "дуже яскраве світло, яке миттєво зникло". Як він повідомляє, НЛО спочатку виник ліворуч, а потім різко повернув на північ. Служба управління не зафіксувала жодних літаючих об'єктів на радарах.

Пілот компанії Virgin Airlines, що управляє літаком, який здійснював рейс з Орландо в Манчестер, помітив у небі "метеор або інший об'єкт, що здійснює вхід в атмосферу".

Також повідомлялося, що моторошне явище в небі жителі США зняли в суботу, 24 листопада. Відповідне відео з'явилося в відеохостингу YouTube.

В американському штаті Колорадо над Денвером утворилося величезне скупчення хмар. Вони і привернули спочатку увагу очевидців.

Справа в тому, що місцеві жителі вперше бачили в цьому регіоні криваво-червоні хмари. При цьому в цих незвичайних хмарах чітко було видно непізнаний літаючий об'єкт. Він ніби падав на землю.

Нагадаємо, на картах Google знайшли таке, від чого волосся стає дибки. Фахівці відзначили, що візерунки мають форму спіралей.

Як повідомляв Знай.ua, поблизу Землі дозрів для вибуху дивний об'єкт, сильніше енергії Сонця. "Космічний Змій" загрожує нашій планеті.

Знай. ua писав, що десятки куль розділялися, зливалися і змінювали форму в небі над США.