Пишногруда модель Playboy Ірина Іванова, яка є уродженкою українського Криму, а саме Феодосії, часто публікує у соцмережі свої відверті фотографії. Відзначимо, що зараз дівчина змінила окупований Крим на США. А голі знімки вона демонструє в Instagram.

Відомо, що Ірина разом з батьками переїхала із Криму в Америку, коли їй було 16. Зараз їй 24, вона – студентка Університету Арізони, планує отримати ступінь магістра економічного управління. Щоправда, популярність і гроші їй забезпечила зйомка в журналі Playboy, редакцію якого вона підкорила своїм значним бюстом.

Цього разу модель порадувала свою п'ятимільйонну аудиторію відвертим фото. На знімку вона позує в непристойній позі, сидячи на п'ятій точці і широко розставивши ноги. Її купальник-бікіні перетворився в тонкі мотузочки, які ледве прикривають інтимні місця на її тілі. Волосся моделі розпущене і відкинуте за спину, а на обличчі легкий макіяж і зухвалий вираз. Мабуть, Ірина зовсім не соромиться своєї оголеності і прямо-таки випромінює сексуальну енергію.

У себе в Instagram дівчина відверто демонструє своє тіло в різних бікіні та інших пікантних нарядах. Як правило, одяг Ірини настільки малий, що її фоловерам не становить особливих зусиль розглянути фігуру дівчини в найдрібніших подробицях. А ще модель записує пікантні відео, які можуть позмагатися у відвертості навіть з порно роликами.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше повідомлялося, що кримська модель Playboy показала в Instagram, що у неї під спідницею. На знімку, який зроблений як би знизу Ірина Іванова позує в коротенькій картатій спідничці блакитного кольору і білій майці. Так ось ця спідниця знатно задерлася, адже модель сильно підняла одну ногу. Під спідницею видно білі трусики. А от майку Ірина задерла рукою, демонструючи величезний бюст без нижньої білизни. При цьому дівчина дивиться в камеру зверху вниз.

Нагадаємо, модель Playboy з восьмим розміром розбурхала мережу сміливим вбранням.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що кримська модель Playboy облилася водою і розсунула ноги на даху.

Також портал "Знай.uа" писав, що кримська модель Playboy вивалила все, що можна, і навіть те, чого не можна.