У стародавні часи з допомогою свічки не тільки висвітлювали будинок, але й залучали до нього благополуччя. Нескладні обряди не втратили актуальності і в сучасності. Вони допоможуть не лише розпрощатися з неприємностями, але і привернути в будинок щастя, любов і процвітання.

1. Ввечері потрібно запалити свічку, пронести її по всіх кімнатах і промовити: "Негатив випалюю, для щастя місце звільняю. Удача прийде на вогник, в мій дім ввійде"

Після цього необхідно залишити свічку на підвіконні і коли вона догорить, то потрібно відкрити двері і запросити удачу зайти в дім.

2. Під час приготування їжі запалити свічку і сказати: "Полум'я свічки живе, мене гріє, щастя в дім приносить". Вечеря також в цей вечір варто влаштувати при свічках і привернути в будинок позитив і процвітання.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

3. Грошове благополуччя привертає в будинок зелена або біла свічка, запнута зеленою стрічкою. Необхідний запалити свічку, розкласти навколо неї монети і промовити: "Свічка багатства шлях освітлює, кожну монетку на дві примножує". Далі потрібно капнути воском на одну з монет і покласти її в затишне місце, щоб гроші завжди були присутні у вашому домі.

4. Даний обряд спрямований на те, щоб позбутися від неприємностей і залучити благополуччя в будинок. Кожен член сім'ї запалює свічку і проходить вдома з нею.

Треба заглянути в самі затишні куточки і в тому місці, де свічка затріщить або зачадит, вимовити: "Зло випалюю, з хати виганяю. З чистим вітром негода іде, щастя і благополуччя в будинок повертаються".

Для того, щоб закріпити успіх обряду потрібно провітрити приміщення і повісити над вхідними дверима оберіг.

Нагадаємо, як вийти заміж і захистити дитину від пристріту. У це свято всі жінки володіють магічною силою.

Як повідомляв Знай. ua, криваві ритуали древніх людей вразили вчених. Дослідники виявили практику ритуальної ампутації у 121 культури в усьому світі.

Знай. ua писав, як правильно загадати бажання на Новий рік, щоб воно обов'язково збулося. Саме в цей день на всій Землі панує особлива енергетика.