Мода стрімко міняється, тому те, що ще вчора було гарячим трендом, сьогодні може зробити вас "селючкою". Експерти розповіли, від яких речей краще відмовитись у новому році. Передає сюжет ТСН.

В 2019 році стилісти радять забути про пуховики з натуральним хутром, яскравий манікюр і светри-сукні. Зате пропонують купити яскравий гольф і надягти светр до джинсів.

Стилісти рекомендують викинути з гардеробу шапки зі стеклярусом і шарфи-снуди. Також не дуже актуально буде виглядати шарф і шапка з одного комплекту.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

У новому році варто забути про неоновий манікюр та нігтьовий дизайні зі стразами. Візажисти виступають проти чорних стрілок і татуажу брів. Ще недавно популярний контурінг теж опинився за бортом моди.

Перукарі радять відмовитися від популярної техніки "балаяж" - різкого переходу із темного кольору в світлий.

Раніше повідомлялося, що мода — це справжній соціальний феномен, якому підвладно керувати нашим зовнішнім виглядом. А для того, щоб нас не переслідувала одноманітність, кожен рік популярності набирають все нові і нові тренди кольору. У тому, що буде актуально в 2019-му допоможе розібратися Clutch.

Отже, в 2019 році буде багато сміливості і вседозволеності. Можна носити величезні капелюхи, великі сумки, шкіряні спідниці і картаті сорочки. Ще варто урізноманітнити образ масивними сережками або іншими аксесуарами.

У наступному році однозначно буде популярним щось яскраве: жовтий, синій, кораловий, помаранчевий, червоний, колір соковитої полуниці і морської хвилі. При цьому класичні кольори чорний і білий залишаються на сторожі модного порядку.

Якщо ви віддаєте перевагу асиметричну і вільний одяг, в 2019 році ваш гардероб буде на вершині тренду!

Нагадаємо, 5 неймовірних образів, коли вам "нічого надіти".

Раніше Знай.ua повідомляв, креативний блогер показала як змінювалися стандарти жіночої краси у різні епохи.

Також Знай.ua писав, експерти назвали головні тренди в манікюрі в новому році.