Знаменитий американський актор і режисер Клінт Іствуд днями представив в Лос-Анджелесі свою нову картину "Наркокур'єр".

Про це повідомляють ЗМІ.

Відомо, що під час прем'єри підтримати батька прийшли відразу вісім його дітей.

Також відзначається, що серед присутніх була Лорі Іствуд, яка привернула увагу преси найбільше. Вся справу у тому, що Лорі позашлюбна дочка режисера, яку понад 50 років виховували прийомні батьки.

Проте жінка все ж прийшла на захід та весь вечір спілкувалась із ріднім батьком. Більше того молодша донька Іствуда 22-річна Морган на власній сторінці в Instagram запостила відповідне фото.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У підписі до знімка вона зазначила, що на фотографії зображені всі вісім дітей Клінта.

У свою чергу, ще одна, старша законна дочка режисера 46-річна Елісон також поділилася в фотоблозі зображенням, де постають все діти Іствуда.

Варто відзначити, що чутки про існування у Клінта Іствуда позашлюбної доньки ходили вже доволі давно.

Подейкують, що дитина народилася після таємного роману Клінта в Сіетлі, в 1953 році. Це сталося до того, як режисер знайшов популярність.

Разом з тим варто відзначити, що в американській пресі на днях з'явилася стаття про "дірки" Джулії Робертс. Онлай-ЗМІ тут же підхопили резонансну новину - і тепер увесь світ обговорює "пікантну" голівудську тему.

"Джулія Робертс з'ясувала, що з віком її життя та дірки стали кращими" - статтю про кінозірку з таким заголовком опублікувала американська друкована газета.

І мова йде не про якесь порно-видання. Вся справа в тому, що джеймстаунська Post-Journal припустилася прикрої одруківки, яка за лічені дні стала новим хітом мережі.

Насправді у статті мова йде не про дірки, а про ролі 51-річної Джулії Робертс. Відповідно, у заголовку мало бути слова "roles", а не "holes", і газета вже написала виправлення в наступному своєму випуску.

Інтернет-користувачів це не зупиняє і вони продовжуть веселитися. Зокрема люди припускають, що Робертс говорила про дірки в носі, та пишуть усілякі масні жарти.

Нагадаємо, Ума Турман приміряла "жовтий жилет".

Як повідомляв "Знай.ua", комік Кевін Харт відмовився вести "Оскар", і це його найгірший жарт.

Також "Знай.ua" писав, що Хлоя Морец проміняла сина Бекхема на лесбійку.

Наркокур'єр - офіційний трейлер