Американську акторку Хлою Морец застали за поцілунком з моделлю Playboy. Дівчина лише декілька місяців тому розсталася з Брукліном Бекхемом.

Хлоя Грейс Морец протягом чотирьох років зустрічалася британським співаком і дизайнера Брукліном Бекхемом. Але в березні пара знову розлучилася. Виявляється, що зірка віддає превагу дівчатам.

Нещодавно 21-річна блондинка потрапила в об'єктиви папараці в відвертій позі з 27-річною моделлю Playboy Кейт Харрісон. Дівчата на знімку обіймаються та пристрасно цілуються.

Пара спочатку просто прогулювалася Малібу. Однак к якийсь момент вони зупинилися та не могли стримувати емоції. Хлоя поцілувала кохану в шию, а після вони злилися в пристрасному поцілунку.

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Кейт - дочка акторів Грегорі Харрісона і Ранді Окс. Вона будує успішну модельну кар'єру, підписавши контракт з найіменитішими агентствами по всьому світу. На аккаунт моделі журналу для дорослих підписані більш 45,6 тисяч осіб. У минулому році дівчина знімалася в досить пікантній фотосесії зі своєю колегою. Красуні тільки приєдналися до Playboy. На фото моделі постали в одному лише нижній білизні, обнімалися і цілувалися.

Хлоя знімалася в різних серіалах і хоррор "Жах Амітивілля". Однак справжня слава прийшла до акторки в 2010 році - після ролі "Убивашка" в коміксі "Пипець", що отримав сиквел, завдяки відмінній грі Морец.

Нагадаємо, Вікторія Бекхем шокувала шанувальників новим знімком.

Раніше "Знай.ua " повідомляв, Вікторія Бекхем показала приклад усім багатодітним матерям.

Також "Знай.ua " писав, Девіда Бекхема застукали на яхті з Елтоном Джоном.