До масових протестів у французькій столиці, які відбулися 8 грудня, приєдналася відома голлівудська акторка Ума Турман. Відомо, що Ума спеціально прилетіла в Париж, щоб підтримати протестувальників.

Про це стало відомо завдяки повідомленню самої акторки в Instagarm, де вона виклала знімок зроблений в центрі Парижа.

"Димові шашки і поліція всюди", - підписала фото Ума Турман.

Так, на фото акторка стоїть серед натовпом у жовтих жилетах. Варто нагадати той факт, що напередодні, 8 грудня, у Парижі сталися сутички між учасниками акції протесту і поліцейськими. За деякими даними, в акції протесту брали участь 125000 людей.

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Варто нагадати, що в центрі Санкт-Петербурга активісти розмістили на фасаді будівлі величезний банер із закликом зупинити агресивну політику керівника Кремля Володимира Путіна. Ініціатором акції виступив опозиційний рух "Відкрита Росія", який у 2001 році заснував Михайло Ходорковський.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що столицю Угорщини сколихнули масові акції протесту. Тисячі людей зібралися в центрі Будапешту для того, щоб уряд скасував нові зміни трудового законодавства. Новий закон вже встигли охрестити "законом про рабство". Його запропонувала партія прем'єр-міністра країни Віктора Орбана Фідес. В ньому йде мова про збільшення кількості годин роботи на рік. Згідно з цим законом угорці працюватимуть не 250, а 400 годин на рік.

Нагадаємо, кількість затриманих побила всі рекорди: більше 1500 "жовтих жилетів" опинилися за гратами.

Як повідомляв Знай.uа росіяни повстали проти Путіна: масштабні акції протесту захоплюють нові міста, епічні фото.

Знай.uа писав, Париж страшно лихоманить: "жовті жилети" йдуть у наступ, поліція затримує демонстрантів, висунуто вимоги.