Мистецтво татуювання не стоїть на місці і постійно розвивається і вдосконалюється. З величезною швидкістю виникають все нові і нові стилі, техніки і напрямки. Новий тренд, який повернувся з минулого, підкорює серця любителів малюнків по тілу.

Майстер зі столиці Туреччини – Анкари, Єва Крбдк стала творцем унікальною стилістики татуювання.

Дівчина вирішила бити малюнки у вигляді вишивки хрестиком. Такий стиль швидко отримав популярність, а своєму творцю приніс всесвітню популярність. Майстерно виконані роботи художника привертають увагу і дивують своєю новизною.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

У цьому році татуювання з малюнком вишитої картинки знову на піку популярності.

Барвисті, яскраві і нетривіальні візерунки дуже полюбилися представницям прекрасної статі. Яскравими фарбами в унікальній техніці майстер б'є найрізноманітніші зображення.

Звичайно, перше, що приходить в голову – квіти і орнамент, які виглядають в татуюванні "хрестиком" дуже автентично. Але, на цьому ідеї зовсім не закінчуються. Сьогодні хрестиком набивають найрізноманітніших тварин: починаючи від лисиць, котиків і пташок, і кінчаючи китами, слонами та інше.

Таке враження, що бабуся, яка божеволіє від Зоряних війн, взяла шкіру свого онука, натягнула на п'яльця і набила голочкою портрет штурмовика імперії.

Сьогодні таку техніку активно освоюють майстри всього світу. Не обов'язково летіти в Туреччину, щоб зробити собі таке татуювання. Вибирайте майстра, з хорошим досвідом, умінням робити рівні лінії і працювати з яскравими фарбами і сміливо набивайте собі татуювання хрестиком у Вашому місті.

Наша підбірка призначена тим, хто горить бажанням прикрасити своє тіло і ще не визначився зі стилем свого тату:

Нагадаємо, жінка зняла шкіру з покійного чоловіка і залишила як трофей, історія не для людей зі слабкими нервами.

Як повідомляв портал "Знай.uа", 102-річна пенсіонерка стрибає з парашутом заради благодійності. Її історія надихнула багатьох.

Також "Знай.uа" писав, британка Софі Мішель захопилася створенням досить незвичайного відео. Дівчина заробила 60 тисяч фунтів стерлінгів, це більше двох мільйонів гривень, за рік за допомогою своїх відео.