Світ побачив справжнє диво в обличчи цього маленького хлопчика. Природа наділила його неймовірною відмітиною. Батьки не могли повірити, що у них народилося таке диво.

Історія сталася в Туреччині, де в люблячій сім'ї Інджин народився шалено смпатичный хлопчик Чинар. Особливим його робить те, що на лобі у нього дивовижна родима пляма у формі сердечка. Про це повідомляє Daily Mail.

Подібно блискавки Гаррі Поттера, лоб малюка прикрашає незвичайна родима пляма трохи вище брови, яка повторює форму сердечка. І напевно, як і в Гаррі, ця ознака у малюка з'явилася завдяки безмежній любові батьків.

До речі, в цю незвичайну відмітину малюка закохалися всі, хто хоча б раз бачив. А багато майбутніх матусь, заздрять і теж мріють про таку особливість.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Зараз дитині вже більше 2 років, але сердечко на лобі так і залишилося. З самого народження, як тільки малюка дістали з утроби матері і обмили, батьки побачили цю родимку. Навіть акушери розчулились, коли побачили новонародженого Чинара.

Батько дитини Мурат зізнався, що коли підійшов до дитини і побачив пляму, то спочатку не повірив, а потім не зміг стримати сліз.

Коли Чинар Энджен з'явився на світ, йому відразу ж дали особливе прізвисько.

"Неймовірно! — вигукнула медсестра, яка протирала немовляті обличчя і головку. — Це ж просто дитя любові!"

Батьки називають хлопчика "дитина-любов". І родичі, і перехожі, і ЗМІ продовжують стежити за цим маленьким амурчиком, який росте і стає ще милішим.

Багато хто вважає, що дивовижна родимка малюка здатна зближувати людей.

"Ми віримо, що він дійсно володіє цим даром. Це просто подарунок, посланий з небес", — говорить тато Чинара.

Нагадаємо, Ар'я Більгін з Австралії майже з народження дізналася, що таке бальзами та кондиціонери, тому що без них неможливо розчесати волосся. А вся справа у вродженій аномалії, яка змушує рости волосся з надзвичайною швидкістю.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Мелані з Міннесоти (США) недавно виповнилося 5 років, але про неї вже знає весь світ. Вся справа в її унікальних очах, які багато хто називає інопланетними.

Також "Знай.uа" писав, користувачі мережі звернули увагу на фото дитини, у якої незвичний, як для азіата, яскраво-синій колір очей. Знімок маленького красеня опублікувала манікюрниця Ваніда Пилачай, зазначивши, що це син її клієнтки.