Кожен рік у шведській Лапландії силами художників і скульпторів з різних країн світу будується незвичайний крижаний готель.

Його будують з нуля протягом 12 тижнів.

Тисячі тонн льоду річки Турнеельвен біля населеного пункту Юккас'ярві на півночі Швеції збирають щороку у березні.
Лід зберігають до жовтня, а потім з нього будують готель до грудня.

У цьому році її будували вже 29 разів. 34 художника з усього світу брали в цьому участь.

У цьому готелі все – стіни, ліжка, елементи декору – зроблені за допомогою снігу і льоду.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Кімната в готелі Ice Hotel в шведській Лапландії

Ice Hotel 2018 має свої унікальні відмінності.

Інтер'єр готелю Ice Hotel 2018 в Швеції

наприклад, лише в цьому році гості можуть переночувати всередині міфічного порталу. Автори крижаний спальні кажуть, що це місце лише для тих, у кого чисте серце.

Але відпочинок в Ice Hotel не кожному по кишені. Наприклад, на вихідні у січні вартість бронювання найдешевшого номера на двох стартує від 300 доларів.

Готель працює до квітня – потім він тане, поповнюючи воду річки він тане і поповнює води річки Турнеэльвен, на чиєму березі він і розташований.

Нагадаємо, Собаки дійсно відчувають поганих людей: вчені пояснили, як

Собака володіє гострим нюхам і за допомогою нього може не тільки допомагати знаходити людей, але і виявляти в оточенні господаря нехороших особин, від яких захистити свій особистий простір. Про це повідомляють результати багатьох досліджень.

Собаки – проникливі тварини, які сприйнятливі до будь-яких перепадів настрою в людини. Наприклад, коли чоловік затіяв зробити щось погане, то у нього частішає серцевий ритм і виділяється адреналін. Саме запах цього гормону і здатні відчути собаки.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" "Дружина розридалася, потім я": сусід перед смертю залишив дівчинці неймовірне послання. Історія надихає

Ця зворушлива історія сталася в Південному Уельсі (велика Британія). Старий по імені Кен подарував маленькій дівчинці справжню казку. Про це повідомляють британські ЗМІ.

Також "Знай.uа" писав про те, що Краса в простоті: в мережі опублікували фотографії звичайних речей під мікроскопом. Від них неможливо відірвати погляд