Пишногруда модель Playboy Ірина Іванова, яка є уродженкою українського Криму, а саме Феодосії, часто публікує у соцмережі свої відверті фотографії. Відзначимо, що зараз дівчина змінила окупований Крим на США. А голі знімки вона демонструє в Instagram.

Відомо, що Ірина разом з батьками переїхала із Криму в Америку, коли їй було 16. Зараз їй 24, вона – студентка Університету Арізони, планує отримати ступінь магістра економічного управління. Щоправда, популярність і гроші їй забезпечила зйомка в журналі Playboy, редакцію якого вона підкорила своїм значним бюстом.

На цей раз модель порадувала свою п'ятимільйонну аудиторію відвертим фото. На знімку вона позує в непристойній позі, розсунувши ноги. Для фото Ірина наділа сіру майку і світлі трусики, які прямо впиваються в причинне місце, обрамляючи його. Під майку вона "забула" надіти бюстгальтер і від цього її соски стирчать. Волосся моделі (швидше за все це перука) розпущене, а на обличчі яскравий макіяж.

Треба сказати, що це вже не вперше Ірина Іванова публікує такі відверті фотографії. На її сторінці часто з'являються провокативні знімки в купальниках, в нижній білизні або без неї. Схоже, що дівчина зовсім без комплексів, а в мережі навіть можна знайти повністю оголені фото моделі.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

У себе в Instagram дівчина відверто демонструє своє тіло в різних бікіні та інших пікантних нарядах. Як правило, одяг Ірини настільки малий, що її фоловерам не становить особливих зусиль роздивитися фігуру дівчини в найдрібніших подробицях. А ще модель записує пікантні відео, які можуть позмагатися у відвертості навіть з порно роликами.

Нагадаємо, модель Playboy з восьмим розміром розбурхала мережу сміливим вбранням.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що кримська модель Playboy облилася водою і розсунула ноги на даху.

Також портал "Знай.uа" писав, що кримська модель Playboy вивалила все, що можна, і навіть те, чого не можна.