У перші дні нового року слід бути особливо уважним. Варто прислухатися до народних прикметам і обмежити себе в деяких вчинках. Народні прикмети підкажуть, як не злякати удачу в перші дні 2019 року.

Прикмети на 1 січня

Перший день нового року варто провести спокійно. Не можна лаятися і сваритися, щоб не привернути сварки в сім'ю на весь рік.

В цей день не можна стороннім лягати на подружнє ліжко, адже в будинок можуть прийти зради.

Біду накликає побачити комара. Однак прикмету можна нейтралізувати, якщо вбити комара зі словами: "Хто скакав, той на себе і забрав".

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Прикмети на 2 січня

На другий день Нового року не можна брати гроші в борг і позичати. Є ризик провести весь наступний рік в нужді.

Успіх на прийдешній рік можна залучити за допомогою рушника. Його потрібно зав'язати вузол зі словами: "Як я вузол зав'язала, так щоб і всі мої задуми легко справдилися".

Прикмети на 3 січня

У третій день року також не варто давати гроші в борг, проте тільки своєму тезці. Так, за народними повір'ями, можна віддати своє везіння.

Вважалося, що все сказане в цей день буде навпаки. З цієї причини уникали побажань удачі і здоров'я.

Також згідно прикметам не варто стригтися в цей день, адже можна втратити густоту волосся.

Нагадаємо, народний свято Анфіса Рукодільниця 21 грудня: повір'я і прикмети. Цікаві повір'я та прикмети, які були у наших предків.

Як повідомляв Знай. ua, народний свято Амвросимов день. Цікаві повір'я та прикмети, які були у наших предків..

Знай. ua писав, про день зимового сонцестояння: основні традиції і заборони, про що просити космос. У цей день можна поправити своє фінансове благополуччя.