24-річна киянка Альона Омович часто привертає до себе увагу підписників фотографіями у стилі Кім Кардашьян. Instagram-модель частенько публікує відверті фото у мережі і не приховує, що збільшила груди і постійно робить косметологічні процедури щодо збільшення губ і вилиць. А ще, напевно, ніхто з підписників не бачив її без густого макіяжу і в нормальному повсякденному одязі.

В цей раз Instagram-модель опублікувала фотографії, на яких позує у відвертих образах. На одному зі знімків, який з'явився в записі моделі, вона позує у чорному комбінезоні, накинувши на голову капюшон. Дівчина стоїть у спокусливій позі і фотографує себе в дзеркало. Альона не до кінця застебнула блискавку комбінезона, демонструючи величезні силіконові груди в чорному бюстгальтері. На обличчі дівчини легкий макіяж, а волосся розпущене.

На другому фото Омович сфотографувала себе в повний зріст, і на цьому фото вона позує вже у синьому комбінезоні. Як і на попередньому фото, Альона накинула на голову капюшон, але трохи прикрила груди. На цьому знімку дівчина також стоїть у спокусливій позі і фотографується на телефон. У підписі до фотографії киянка запропонувала шанувальникам вибрати: "Чорний чи синій комбез?".

Фолловери не пройшли повз і почали дуже активно обговорювати нове фото на сторінці моделі. Багатьом сподобався знімок, і вони засипають дівчину компліментами, а деякі не в захваті від силіконової краси моделі. "Синій чіткий!", "Синій", "Що у тобі справжнього?", "Я тобі не дозволяю всім свої цицьки показувати!", "Чому у вас постійно рот відкритий?", "Губи великі, закрити не може", "Там, по-моєму, починають цицьки відвалюватися", - пишуть фоловери в коментарях до фото Омович.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, нещодавно Instagram-модель опублікувала відверту фотографію, на якій позує у звабливій білизні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.