24-річна киянка Альона Омович часто привертає до себе увагу підписників фотографіями у стилі Кім Кардашьян. Instagram-модель частенько публікує відверті фото у мережі і не приховує, що збільшила груди і постійно робить косметологічні процедури щодо збільшення губ і вилиць. А ще, напевно, ніхто з підписників не бачив її без густого макіяжу і в нормальному повсякденному одязі.

В цей раз Instagram-модель опублікувала фотографію, на якій позує у відвертому образі на пляжі. Для фотосесії Альона Омович одягла чорний купальник, який ледь прикриває інтимні місця на її тілі. Альон позує спокусливо стоячи у воді, тримаючись за руку, мабуть, свого чоловіка, і виваливши груди вперед. На її обличчі практично немає макіяжу, а волосся розпущене.

У підписі до фотографії Омович написала: "Тримай мене міцніше @omovych. Swim @meshki". Геолокація до фотографії свідчить про те, що вона була зроблена на Мальдівах. Шанувальники не пройшли повз і почали дуже активно обговорювати нове фото на сторінці моделі. Багатьом сподобався знімок, і вони засипають дівчину компліментами, а деякі не в захваті від силіконової краси моделі.

"Як ви познайомилися?", "Купальник бомба, як і дівчина", "Дуже красива", "Яка ви красива – супер", "Красуня!", "Знайшов, за що тримати", "Ти лялечка. Їсиш бургери і не товстієш, відьма", "А чому немає таких фото з підписом "Відпочинок в гідропарку"?", "Твої татухи", "Приголомшлива фігура", "Мавпочка", - пишуть шанувальники в коментарях до фотографії Альони Омович.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Нагадаємо, нещодавно Instagram-модель опублікувала відверту фотографію, на якій позує у звабливій білизні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.