Ця зворушлива історія, яка підтверджує, що світ не без добрих людей сталася в Міссісіпі. Бездомний став справжнім героєм для одного милого пса.

Чоловік побачив, як машина збила на дорозі собаку. Водій навіть не збирався виходити з машини і перевіряти жива ще тварина, чи ні. Машина просто зникла у невідомому напрямку.

Ніхто не поспішав на допомогу бідній тварині, і чоловік вирішив, що у пса теж немає дому і, відповідно, господаря. Тоді він вирішив, що повинен сам врятувати гарного хлопчика.

Чоловік акуратно підняв чотириногого друга і пішов пішки до найближчої ветеринарної клініки, яку зміг знайти. Він вірив, що там в будь-якому випадку допоможуть псу і не залишать його вмирати.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Так і сталося, звідти пса відправили на лікування у місцевий сиротинець. Лікарі сказали, що у собаки пошкоджена спина і зламана лапка, але він відновиться через кілька тижнів в собачому стаціонарі. Щасливчика назвали Говардом, і він ще зовсім молодий цуцик.

Незважаючи на те, що через травми після аварії Говарду дуже боляче рухатися, він все одно посміхається. Тому що завдяки доброті випадкового бездомного хлопця він зможе одужати і жити далі. Можливо, попереду його чекає щасливе життя і він потрапить у добрі руки.

За словами ветеринарів, на огляді Говард вів себе дуже спокійно і доброзичливо. Лікар сказала, що він "наймиліше створіння, якого ви коли-небудь могли побачити", і запропонувала всім охочим прийти подивитися на собаку особисто. Ми охоче їй віримо і з задоволенням зробили б це, якби ми жили в Міссісіпі.

Last Friday afternoon, a homeless man witnessed a young dog being hit by a car on State Street here in Jackson. The...

Geplaatst door Animal Rescue Fund of MS (ARF) op Maandag 19 november 2018

Нагадаємо, бездомний американець Кевін Бут з міста Самнер, штат Вашингтон нещодавно став справжньою знаменитістю, завдяки своєму вчинку. Він хотів знайти трохи хліба, а виявив 17 тисяч доларів. І віддав їх на благодійність.

Як повідомляв портал "Знай.uа", 25-річна американка на ім'я Бріттані Хоулі страждає від хронічних болів. Щоб пересування було не настільки болісним, вона використовує інвалідне крісло. Її вірним другом і помічником став золотистий ретривер на ім'я Гріффін.

Також "Знай.uа" писав, казкова таємна кімната існує не тільки в школі магії Хогвартс, але й у звичайній загальноосвітній. І все це справа рук не магії, а звичайної прибиральниці з дуже великим і добрим серцем. "Комірчина добра" прославила жінку на всю країну та за її межі, а також допомогла 20-ти безпритульним дітям не відчувати себе обділеними.