24-річна киянка Альона Омович часто привертає до себе увагу підписників фотографіями у стилі Кім Кардашьян. Instagram-модель частенько публікує відверті фото у мережі і не приховує, що збільшила груди і постійно робить косметологічні процедури щодо збільшення губ і вилиць. А ще, напевно, ніхто з підписників не бачив її без густого макіяжу і в нормальному повсякденному одязі.

В цей раз Instagram-модель опублікувала фотографію, на якій позує у відвертому образі. Для фотосесії Альона Омович вдягнула коротеньку червону сукню, яка більше нагадує халат. Цей наряд оголює плечі моделі, але, як не дивно, прикриває величезні силіконові груди. Дівчина стоїть біля стіни, а за її спиною видно визирає балкон, вона поклала одну руку на стіну, а другу собі на бік.

На обличчі Омович легкий макіяж, а волосся розпущене і спадає на спину і плечі. Дівчина стоїть у спокусливій позі і не дивиться в камеру. У підписі до фотографії Альона написала: "Улюблений червоний колір. Сукня @kostumerodessa". Шанувальники не пройшли повз і почали дуже активно обговорювати нове фото на сторінці моделі.

Багатьом сподобався знімок, і вони засипають дівчину компліментами, а деякі не в захваті від силіконової краси моделі. Фолловери давно помітили, що майже на всіх фотографіях у моделі роззявлений рот, і прийшли до висновку, що вона через пластику просто вже не може його закрити. "Пальці, як курячі лапи", "Майкл Джексон", "Пизд*ць, до чого люди докотилися", "Оселедець, у тебе рот закривається від цих сосисок, що у тебе замість губ?", "Розмиття заднього плану вручну, завжди буде виглядати погано, "намазано", - пишуть в коментарях до фото Омович.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Нагадаємо, нещодавно Instagram-модель опублікувала відверту фотографію, на якій позує у звабливій білизні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.