Сестри-близнючки, які пішли на безліч пластичних операцій, щоб стати максимально схожими один на одного, знову вразили громадськість. Вони вирішили вийти заміж за одного чоловіка. Пише Clutch.

Хто ж цей щасливчик?

Щасливчиком став австралійський механік Бен Бірн. Він зустрічається з двома сексапільними дівчатами-близнючками, через що йому заздрять користувачі мережі. Однак, хлопець вирішив на цьому не зупинятися і хоче одружитися на двох коханих.

Самі однакові

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

33-річні Анна і Люсі Десінк вважаються найбільш схожими у світі близнюками - їх практично неможливо відрізнити.

Крім своєї схожості дівчата стали популярними ще й завдяки їх пристрасті до пластичної хірургії. Вони зробили однакову кількість операцій, також у них завжди однакові комплекти нижньої білизни, одягу і макіяжу.

Сестри навіть зізнаються, що вдома вони тренуються рухатися однаково, щоб справляти належний ефект на різних ток-шоу, куди їх часто запрошують. Бен Бірн зізнається, що часто плутає Анну і Люсі, тому що дівчата навіть розмовляють зовсім однаково.

Проте весілля, яке збирається провести тріо, швидше за все буде фейковим. В Австралії заборонено багатоженство, тому Бен зможе офіційно одружитися тільки на одній з дівчат, а з другою доведеться робити підроблену церемонію. Втім, пильна увага ЗМІ екстравагантній сім'ї забезпечена.

Нагадаємо, 21-річна мешканка Флориди (США) Кайла Вудс примудрилася заробити більше 2 тисяч доларів, все що їй знадобилося для цього: соціальні мережі, хороша камера на телефоні і… ступні.

Раніше Знай.ua повідомляв, чоловік вважав сусідів своєю сім'єю. Перед смертю він зробив приголомшливий сюрприз - забезпечив їх з дітей різдвяними подарунками на 14 років вперед.

Також Знай.ua писав, співробітники телеканала BBC Comedy опублікували в офіційному Twitter-акаунті жартівливий пост, який критикує непитущих. Хто б міг подумати, що це викличе стільки невдоволення.