Якось у підвал однієї американської сім'ї арахнофобів заповз павучок. На жаль, він не знав, що потрапив не до найгостинніших господарів. Першим його помітив чоловік, за його словами, він страшенно боїться членистоногих.

На жаль, на запису павука видно тільки здалеку, як чорну крапку і складно оцінити його реальні розміри. Як стверджує чоловік, він був величезний. Тому коли він побачив членистоноге на сходах підвалу, то не став до нього наближатися, а побіг просити допомоги у дружини.

Сам чоловік злякався підійти до павука близько, зате жінка виявилася відважною. Поки не побачила саме членистоноге.

Дружина лише посміялася над боягузкою-чоловіком, але коли побачила павука сама, перестала бути такою вже відважною на тлі коханого.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

З того моменту два арахнофоби спробували позбутися від своєї страшної проблеми. Поки дружина думала, як же їй знищити монстра чоловік знімав все на відео і лише зрідка хіхікав. Вчинок справжнього лицаря.

Після чоловік виклав ролик на сайті Reddit під ніком Patricemonfils. До речі, сутичка павука і його дружини була настільки емоційна, що відео зібрало тисячі переглядів.

Спочатку чоловік запропонував їй більш легкий вихід із становища (не вбити, але при цьому позбутися) — взяти мітлу і змести нею павука, але налякана кровожерлива дружина була непохитна — павука треба розчавити.

Спочатку вона сміливо пішла вниз сходами, але величезні розміри павука то і справа приводили її в жах. Вона хапалася за голову, то оберталася на чоловіка, який сміявся ззаду, а головне — дуже сильно кричала. Дуже сильно.

Так що якщо хочете знати, чим закінчилася ця історія, зробіть тихіше звук. Такої емоційної сутички павука і людини ви ще не бачили.

Багато користувачів очікувано звернули увагу на те, як сильно кричала жінка. Хтось порівняв це з криками, коли вбивають, а хтось - зі звуками порно. Знайшлися й ті, хто похвалив дружину, яка подолала свій страх, незважаючи на крики, на відміну від чоловіка.

Нагадаємо, жінка зняла шкіру з покійного чоловіка і залишила як трофей, історія не для людей зі слабкими нервами.

Як повідомляв портал "Знай.uа", 102-річна пенсіонерка стрибає з парашутом заради благодійності. Її історія надихнула багатьох.

Також "Знай.uа" писав, британка Софі Мішель захопилася створенням досить незвичайного відео. Дівчина заробила 60 тисяч фунтів стерлінгів, це більше двох мільйонів гривень, за рік за допомогою своїх відео.