Російський відун підтвердив пророцтва Ванги та Мессінга. Про це повідомляє портал Vladtime.

Що готує людству 2019 рік, цікаво кожному жителю Землі. Багато астрологів і екстрасенсів стверджують, що людей чекає безліч сюрпризів, але не всі вони будуть хорошими.

На своїй сторінці в Instagram віщун Белослав Хорс опублікував прогноз, який стосується 2019 року. За його словами, в осяжному майбутньому планету накриє хвиля катаклізмів.

Відун стверджує, що всі біди походять від того, що люди все більше відрікаються від природи і гублять її. Віщун радить усім чекати біди і переселяться ближче до Сибіру і Уралу, адже дані території залишаться недоторканими.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Пророцтво Белослава Хорса не єдине. Знамениті екстрасенси, такі як Ванга і Вольф Мессінг, передбачали, що 2019 рік стане фатальним для більшості людей і приподнесет їм кінець світу. Пророки також наполягали, що Земля загине через численні катаклізми.

Раніше повідомлялося, що відомий провісник і служитель церкви зі штату Огайо Рональд Вайнланд заявив, що вже влітку 2019 року Ісус Христос знову прийде до людей. Примітно, що святе подія відбудеться після початку Третьої світової війни в лютому або березні цього року.

Таким чином, пришестя Христа буде повністю залежати від кровопролитного бою, яке виявиться найбільш маштабним. Раніше вважалося, що повернення месії станеться в День Святої Трійці в 2012 або 2013 році. Наступна дата – 16 червня 2019 року.

Якщо війна не розв'яжеться, Ісус все ж загляне до людей, і нехай це буде через рік на П'ятидесятницю. Христос зупинить жахливі події, пов'язані з використанням ядерної зброї. На даний момент світ на порозі масштабної битви. Особливо напруженість відчувається в Китаї, Індії та Пакистані. У війну при цьому будуть затягнуті майже всі країни.

Нагадаємо, страшні пророцтва Нострадамуса на 2019 рік: епідемії, війни і комета.

Як повідомляв Знай. ua, третя світова близько, названі гарячі точки і місце України в цьому списку.

Знай.ua писав, що Земля зсувається, страшне пророцтво почало збуватися