Популярна 26-річна британська модель, зайчик Playboy, учасниця шоу "Х-фактор" і Celebrity Big Brother, порноактриса Хлоя Кхан активно веде свою сторінку в Instagram. Варто зазначити, що у дівчини вже 1,5 млн фоловерів, яких знаменитість радує оголеними знімками.

Так, в цей раз Хлоя Кхан показала відверте фото, на якому позує у яскравому спокусливому купальнику. Дівчина робить селфі на балконі п'ятизіркового готелю в Дубаї, внизу видніється басейн та пляж, а трохи подалі високі пальми. Дівчина з'явилася на фото в роздільному жовтому комплекті, який підкреслює її соковиті форми.

Хлоя фотографує себе на телефон, тому в кадрі помістилося тільки її обличчя і потужний силіконовий бюст. Дівчина дивиться в камеру, її волосся розпущене і покладене на одне плече, а на обличчі акуратний макіяж. У підписі до фотографії Кхан написала: "Нехай твоя усмішка змінює світ. Не дозволяй світу змінити твою посмішку". Геолокація до знімка свідчить про те, що зірка відпочиває в FIVE Palm Dubai Jumeirah, що в Арабських Еміратах.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Шанувальники пишногрудої моделі не залишилися байдужими до її нової публікації і почали активно обговорювати це фото. Багатьом її фотографія сподобалася, і вони засипають Хлою компліментами в коментарях. Але є і ті, хто не в захваті від її силіконової краси.

"Ви зайшли так далеко", "Я хочу побачити твої соски", "Так гарно, люблю твою посмішку", "Дуже гарно і мило", "Ти виглядаєш як пластикова лялька", "Красива сексуальна крихітка. Смакота", "Підроблені груди", "Ти така красива", "Яке гарне пластичне хірургічне втручання", "Так гарно бачити тебе як красуню", "Ти точно позбавила мене дару мови з усією твоєю красою і сексуальністю на цьому фото", - пишуть в коментарях до фото Кхан.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Хлоя Кхан вийшла в люди тільки в прозорому ліфі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що величезні груди Хлої Кхан випали з невидимого костюмчика.

Також портал "Знай.uа" писав, що величезні кулі Хлої Кхан вистрибнули з топіка прямо на вулиці.