Ліндсі Пелас – відома американська модель Playboy і зірка Instagram, яка привертає увагу незвичайною зовнішністю. Справа в тому, що природа наділила дівчину грудьми 8-го розміру. Однак, як зізнається сама Ліндсі, такий щедрий подарунок приносить їй не лише захоплення і любов шанувальників, але і серйозні незручності. Тим не менш, дівчина частенько ділитися з фанатами відвертими фотографіями в мережі.

Так, в цей раз Пелас опублікувала на своїй сторінці нове фото, на якому в черговий раз демонструє величезний бюст. Дівчина позує на невеликій горі, а внизу видніються будинки. На ній сірі лосини, тапочки і відверта чорна майка з глибоким декольте, яка ледь утримує величезний бюст моделі.

Дівчина сидить у спокусливій позі і п'є свій напій із спеціальної склянки. Її волосся розпущене і спадає на плечі і спину, а на обличчі сонцезахисні окуляри. Геолокація до фотографії свідчить про те, що Ліндсі відпочиває у Феніксі, що в штаті Арізона. У підписі до фотографії Пелас розповіла, що в цьому місці вона займається спортом.

"Беручи під увагу всі види у Феніксі, вставати і проявляти активність під час курортного сезону завжди складно. Я потягую половину ложки @1stphorm V2 Megawatt перед тренуванням, щоб запустити свою енергію! Найскладніша частина навчання – це заробити на $$ і почати працювати, так що це попередня тренування – це мій перший крок у кожному тренуванні. Зробіть #1stphorm частиною своїх новорічних рішень і подивіться, як швидко мета може перетворитися на спосіб життя", - написала Ліндсі у підписі до фотографії.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Шанувальники не залишилися байдужими і почали обговорювати нове фото в записі Пелас. Дівчину засипають компліментами і вихваляють її прекрасне тіло. Прихильницям дуже подобається доглянуте волосся Ліндсі, а хлопці в захваті від її значного бюста.

Нагадаємо, модель Playboy з восьмим розміром розбурхала мережу сміливим нарядом.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, модель Playboy з восьмим розміром загіпнотизувала сміливим декольте.

Також портал "Знай.uа писав, що кримська модель Playboy вивалила все, що можна, і навіть те, чого не можна.