Особливим днем почнеться 2019 рік. 1 січня – "дзеркальний" день. Дата, коли у кожного з'являється прекрасна можливість запрограмувати себе на успіх і щастя на цілий рік. Ритуали будуть мати особливу силу.

Перше січня важливо провести у хорошому настрої. Не давайте нікому зіпсувати ваш гарний настрій. Позбавте себе від переживань.

Навмисно не згадуйте про негаразди та проблеми. Присвятіть перший день року доброті і утримайтеся від сварок.

Навчіться відпускати свій гнів і агресію і навіть якщо вас хтось образив в минулому, то постарайтеся пробачити цю людину в своєму серці. Це зовсім не означає дружити з ворогами, просто постарайтеся не збирати образи в собі і відпускати їх.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Енергію і сили в цей день потрібно направити в мирне русло. Приміром, на досягнення нових цілей.

Важливо в перший день року поспілкуватися, зустрітися або хоча б поговорити по телефону з тими людьми, хто вам доріг. Так ви запрограмуєте рік і будете оточені дружній турботою.

Не соромтеся проявляти доброту і щедрість у цей день. Достаток і достаток у ваш дім принесуть добрі справи. Наприклад, погодувати бродяча тварина або птахів.

Перше січня має потужну енергетику. Сміливо загадувати бажання в той день. Також молитви мають особливу силу.

Важливо бажати ближньому добра, щастя і процвітання, тоді і для вас цей рік буде неймовірно щасливим і успішним.

Нагадаємо, залучити удачу в будинок допоможе звичайний лавровий лист, і ось як. Лавровий лист здатний прибирати негативну енергетику.

Як повідомляв Знай. ua, дванадцята ніч 2019: врата світів, віщі сни і містичні ритуали свята. дванадцяту ніч брами світів відкриті.

Знай. ua писав про грошові прикмети під ялинку: як зустріти Новий рік з користю для гаманця. Надійні прикмети для грошового процвітання.