24-річна киянка Альона Омович часто привертає до себе увагу підписників фотографіями у стилі Кім Кардашьян. Instagram-модель частенько публікує відверті фото у мережі і не приховує, що збільшила груди і постійно робить косметологічні процедури щодо збільшення губ і вилиць. А ще, напевно, ніхто з підписників не бачив її без густого макіяжу і в нормальному повсякденному одязі.

В цей раз Instagram-модель опублікувала фотографію, на якій позує у відвертому образі. Для фотосесії Альона Омович одягла свій варіант костюма Санта Клауса. Так, на огляд публіки модель з'явилася в спокусливій позі, вигнувши спину і задерши попу. На ній червоний комплект білизни, а на голові Альона червона шапочка Санти. Волосся Омович розпущене і спадає на плечі, дівчина стоїть на засніженому балконі спиною до камери. Мабуть фотографія була зроблена раніше, коли випало багато снігу.

У підписі до фото Альона Омович написала: "Де святкуєте Новий Рік? Вдома, в ресторані чи за бугром?". Шанувальники не пройшли повз і почали дуже активно обговорювати нове фото на сторінці моделі. Багатьом сподобався знімок, і вони засипають дівчину компліментами, а деякі не в захваті від силіконової краси моделі. Найхтивіші пишуть не дуже пристойні коментарі під фото Омович, хоча з іншого боку, а чого вона чекала, публікуючи таке фото.

"У заметі", "А де татуювання?", "За бугром", "Фігура вогонь", "На роботі. З персоналом", "З новим роком красуня!", "У ресторані", "Ось це чудове вбрання для зустрічі Нового року", "Реклама фотошопу?", - пишуть в коментарях шанувальники Альони, а також відповідають на її запитання про те, хто де святкує Новий рік.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, нещодавно Instagram-модель опублікувала відверту фотографію, на якій позує у звабливій білизні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.